Her şeyi yapabilir
Kaç tane olacak
Ben haber dinlemiyorum ama 2 doz olduktan sonra her sene düzenli evcil hayvanlar gibi aşılanmaya devam edecekmişiz işte
2 doz Biontech olanlar İçin daha karar çıkmadı @ÇiğdemBen haber dinlemiyorum ama 2 doz olduktan sonra her sene düzenli evcil hayvanlar gibi aşılanmaya devam edecekmişiz işte@mrt-06 @Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Benim kedim gibi işte, o da 6 ayda bir aşı vuruluyor. Her dozu 100 kağıt.Ben haber dinlemiyorum ama 2 doz olduktan sonra her sene düzenli evcil hayvanlar gibi aşılanmaya devam edecekmişiz işte@mrt-06 @Maskeli Fedai @serhatt @xemrexxx
Birlikte gidersiniz bu yaz olmayaBenim kedim gibi işte, o da 6 ayda bir aşı vuruluyor. Her dozu 100 kağıt.
En azından para vermiyoruz işte.Birlikte gidersiniz bu yaz olmaya
Sen hiç 2011 de hafta içi her gün kü bölümlerini seyrettinmi hiç @mrt-06 düzeltilmesi lazım o bölümlerin @mrt-06Benim kedim gibi işte, o da 6 ayda bir aşı vuruluyor. Her dozu 100 kağıt.
Çöp sana benzer ucube. .ss
Reyyan perinin üvey kardeşi ve üvey Annesi geliyor diziye @serhattÇöp sana benzer ucube. .ss
Aa güzel seçimmiş, o garip şeyden de yiyor dimiReyyan perinin üvey kız kardeşi ve üvey annesi geliyor Reyyan perinin üvey Annesi Çinli Chay başka bir Çinli Reyyan perinin eşini kendine aşık etmek istiyor Sihirli Kız Çarşamba günü Yenisuda @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @kerem @Dosi @Angelica @Doğan @Tolstoyevski
------
Reyyan perinin üvey kardeşi ve üvey Annesi geliyor diziye @serhatt
------
@Çiğdem in adı bu dizide Reyyan peri @slhttnmtl
Aaaa bir onlar eksikti.Reyyan perinin üvey kız kardeşi ve üvey annesi geliyor Reyyan perinin üvey Annesi Çinli Chay başka bir Çinli Reyyan perinin eşini kendine aşık etmek istiyor Sihirli Kız Çarşamba günü Yenisuda @serhatt @slhttnmtl @Emre Ozansoy @kerem @Dosi @Angelica @Doğan @Tolstoyevski
------
Reyyan perinin üvey kardeşi ve üvey Annesi geliyor diziye @serhatt
------
@Çiğdem in adı bu dizide Reyyan peri @slhttnmtl
Evet İrlandada karantinada yiyecek hotel menüsü @slhttnmtlAa güzel seçimmiş, o garip şeyden de yiyor dimi
Sihirli annemde Pakize gelmişti oyüzden böyle @serhattAaaa bir onlar eksikti.
Ohh çok güzelEvet İrlandada karantinada yiyecek hotel menüsü @slhttnmtl
------
Sihirli annemde Pakize gelmişti oyüzden böyle @serhatt
Sihirli annem 2011 hafta içi her gün olan toplamdaki 35 Bölümün uyarlaması Yarın @slhttnmtlOhh çok güzel
Bekliyore.Sihirli annem 2011 hafta içi her gün olan toplamdaki 35 Bölümün uyarlaması Yarın @slhttnmtl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?