YS Sihirli Kız 160.Bölüm (Yeni Bölüm)

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
30,920
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Eski Periliçe toplantı düzenlemeye karar verir kendi tarafına perileri çekip

Reyyanın Periliçeliğini bitirmek ve dünyaya savaş açmak karanlıklar lordu bu iş o kadar kolay olmayacak

Karanlıklar lordu yeni düşmanınız hayırlı olsun

İşiniz hiç kolay değil demişti Hande benimle uğraşmayacaktınız bu Aldatma tuzakları yanlarına kar kalmayacak Hande Aykut’la evlenemeyecek siz başka işlerle uğraşıcaksınız o sırada bize 1 düşman 3 düşmanda olsa farketmez

Gerekirse ittifak kurun bütün kötü güçlerle

Eski Periliçe sizden yardım almaz ama siz her türlü desteği verirsiniz Düşmanımın düşmanı Dostumdur diye

Eski Periliçenin toplantısı ters teper madem destek alamıyorum aklımda benim doğduğum gezegen Perilona gezegeni Bu öyle bir kişi vardır eski Periliçeden nefret ediyor düşmanlar

Aklına o gezegenin hedefini dünya yapmak gelir o erkeğin aşık olduğu kız Dünyalıdır tek şartla evlenirler Dünyadan ayrılması gerekiyor

O da kabul etmiyor Ben dünyaya giderim der

O gezegen ben olsam Dünyaya savaş ilan ederim

Demek ti Ne Perilona gezegeni prensi Dünyalı bir kıza aşık olmuş O gezegen lideri Kraliçe

Dünya hedef Tam başkenti neresi ANKARA

Bekle beni Ankara ben geliyorum kız nereli İstanbullu Türkiye’yle İrlandayla yerini değiştireceğim bir anda ortalık karışır

İrlanda ve Türkiye denizler yükselir

Magma hareketi hızlanır bu olan olay İsveç’i etkiler İzlandayıda

Dodo bu da nedir.
Tols bu nerden çıktı yarım Ada yürüyor bir tek o değil İrlanda ve Türkiye yürüyor görünüyor uzayda bilim adamları şaşkın
Koronaly bundan korkulur
160.Bölümün sonu
@slhttnmtl @Emre Ozansoy @The_Erinch @serhatt @xdragxx @Tolstoyevski @12.Adam @HeisenBerg @Dosi @Angelica @kerem @Araf

Yeni Periliçe Korona aşisi olmayi zorunlu hale getirdi Dünyaya Perilerden Korona gitmeyecek birisi aşı karşıtı bu koronayi asıyla yeneriz insanları ve dünyayı korumak görevimiz Dodo ne aşısı birde biontech sinovac olanlar 3.doz biontech olmayanlar
Dünyadan sürülecek
Karanlıklar lordu ben aşı olmam Hande bende Cadılar meclisi buranın içinde yönetim ama onlar aşı olmadan dünyaya gidemeyecek
Bu Korona ne alaka kim çıkardı başımıza Korona cadısı diye birisi çıkardı fenerbahcenin galatasaraya yenilmesi serinin bozulması buna bir kızdı @Dosi @xdragxx @HeisenBerg @Emre Ozansoy

Reactions: Dosi
Sihirli Kız 161.Bölüm Fragmanı 3 Dünya savaşın eşiğinde Periler savaşı durdurabilecek mi
İsveç bile tehlikede Almanya İngiltere İrlanda İrlanda ve Türkiye’nin yürüyerek yer değiştirmesi Dünyayı büyük tehlike bekliyor @Dosi @Emre Ozansoy @serhatt @Angelica