Gönderme ve engelleme işini bekliyoruzSihirli annemin bu bölümlerinin uyarlamasına geliyor sıra öyle bir gönderme bekliyor 152.bölümde starın ceosunun verdiği bu karar nasıl engellenir o bölüm 152 de@Dosi
perihan gelıp genç dududan yaşlıu duduya dönecekmı@haluk792 ben o hafta içi her gün olan bölümleri düzenlemeye çalışıyorum bu da sihirli annemin uyarlaması
o anlamsız sahneleri engellemeye çalışıyorum 152.bölümden sonra öyle bölümlere toplamda 152 di sezon 2011 in ilk sezon finali 21.bölüm toplam 152.bölüm @Doğan
15 2 denmı devam etceno anlamsız sahneleri engellemeye çalışıyorum 152.bölümden sonra öyle bölümlere toplamda 152 di sezon 2011 in ilk sezon finali 21.bölüm toplam 152.bölüm @Doğan
hayır bu forum senaryosundan bahsediyorum eğer bilse hafta içi her gün olacağını hissedip bir önlem alırmıydı sihirli annemi senaristi ben ceoların gözünden anlarım @Doğantm yaaz bakam tv yede sat
televızyonda yayınlanamaz yazdığpın sahneler anladım şimdihayır bu forum senaryosundan bahsediyorum eğer bilse hafta içi her gün olacağını hissedip bir önlem alırmıydı sihirli annemi senaristi ben ceoların gözünden anlarım @Doğan
hafta içi her gün kararına bir önlem alamazlar 2011 de @Doğantelevızyonda yayınlanamaz yazdığpın sahneler anladım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?