YS Sihirli Kız 149.Bölüm

@Dosi Araya bünye alışık değil bende temmuzun sonunda bünye alışık değil evden çıkamayınca hiç iyi olmadı virüsten kaynaklı gündoğan baya bir sıktı beni hatta sürekli evde sürekli kabus gör @Dosi @STARAN @Doğan

Reactions: Dosi
@Dosi bu dizi başakşehire iyi geldi avrupada tam bu ben bölümü yazmanın üstüne adamlar galip çıktı okan buruk maçtan önce bu senaryoya baktı

Reactions: Dosi
150.Bölüm fragmanı
Sihirli Kız 2030 felaketleri devam ediyor Türkiye ve dünya felaketlerle uğraşıyor
sporda doğada Esma seleni pes ettirecekmi esma kuralı çiğniyorlar dokunamıyor başka bir galakside olduğu için orda hüküm süren başkaları cadılar hükümeti orda hükümdarlığını sürdürüyor ama cadılar kuralı çiğniyor perilerin hüküm sürdüğü bölgeye karışıyor
Sihirli kız sihir ve macera dolu yeni bölümüyle Çarşamba günü yenisuda
@Doğan @Dosi @Gerekli24 @STARAN @Angelica @xdragxx @12.Adam @Sherlock @Tolstoyevski @HeisenBerg

Son düzenleme:
Sihirli Annemin tutma olasılığı daha yüksek olabilir hem kadro farklı 8 yıl 10 ay geçecek ona benziyen bir dizi televizyonda galiba plan değişecek internet farklı bir platformda orda rahat televizyonda istediğini yazamamış Sihirli annem benim kitabında @Doğan

o zaman gunumuzde devam eder ınternet olduğu zamanlarda ..rahat rahat yazar o zaman