ben o bölümleri değiştirerek yazıyorum @doan56evet starda her gün vardı 2011 den eylul ayından sonra her gundü..günlük bölumler kanald ki gibi olmadı....oyuncular ayrıldı..hiç başlamasaydı daha iyidi.
ben o bölümleri değiştirerek yazıyorum @doan56evet starda her gün vardı 2011 den eylul ayından sonra her gundü..günlük bölumler kanald ki gibi olmadı....oyuncular ayrıldı..hiç başlamasaydı daha iyidi.
hayalimden kadrosuhangi oyuncular var
sadık betüş cem ceren tuğçe nerdehayalimden kadrosu
selin şekerci reyyan peri
ebru karanfilci dodo peri
Amine gülşe periliçe
hande soral periler heyeti baştanı
volkan severcan ömer
kübra özmüldur pera
defne samyeli Pakize
mandalina özge özbütün
vişne manolya aşık
Yağmur başak Atıcı
hamza sefa tanoğlu
Can nergis sahranın babası
ece çeşmioğlu sahra
müge boz melek
barış arduç emre
hayalimdeki kadro bu @doan56
isimleri değiştirdim reyyan aslında betüşsadık betüş cem ceren tuğçe nerde
anladım vişne mandalina kımisimleri değiştirdim reyyan aslında betüş
vişne Çilekanladım vişne mandalina kım
evet var @Emre OzansoyPakize burada da mı var?
pakızede olmasın..sın sezonlar heppakızeden gitti..pakıze olmasaydı keşke hiç@Emre Ozansoy bir tek pakizenin üstünden gitmiyorum ben @Emre Ozansoy
pakize olmasında son sezonlar hep pakızeden gitti. pakıze olmasaydı daha iyidi oldumu şimdi
nokta olmasın küfür zannediyorlar büyük olmazsa harfler noktadan sonra boşluk olması lazım @doan56pakize olmasında son sezonlar hep pakızeden gitti.....pakıze olmasaydı daha iyidi..oldumu şimdi
anladım.duzelttımnokta olmasın küfür zannediyorlar büyük olmazsa harfler noktadan sonra boşluk olması lazım @doan56
ben biliyorum bir bölüm pakize bir bölüm dodo bir bölüm başka karakter bitirmiyorum konusunuanladım.duzelttım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?