erkekten cadı olmaz büyücüsün kötü büyücü @sokak sanati
Tamam büyücü olmak iyiymiş. Sevdim ben. Kara büyü yapayım herkese.
erkekten cadı olmaz büyücüsün kötü büyücü @sokak sanati
@sokak sanati Büyücü olsun bencede pompy hemen rolunu bulduerkekten cadı olmaz büyücüsün kötü büyücü @sokak sanati
132 de girmek istersin 131 de mi 130 yayınlanacak biraz gizemli tutmaya çalışıyorum @sokak sanatiTamam büyücü olmak iyiymiş. Sevdim ben. Kara büyü yapayım herkese.
132 de girmek istersin 131 de mi 130 yayınlanacak biraz gizemli tutmaya çalışıyorum @sokak sanati
tamam daha 131.bölümün sonundan emin değilim sağlam mı değilmi diye @sokak sanatiKeyfine göre canım. Profilde ki kişi benim anneciğim bu arada. Büyücü olarak hayal edebilirsin bu kisiyi@Çiğdem
tamam daha 131.bölümün sonundan emin değilim sağlam mı değilmi diye @sokak sanati
Tamam ama hamburgerin içine yılan eti domuz poposu falan koymuş ona göre herkesede yediriyorKeyfine göre canım. Profilde ki kişi benim anneciğim bu arada. Büyücü olarak hayal edebilirsin bu kisiyi@Çiğdem
zaten o burda yok halkın polisinde var onda fenerbahçeye zorlu algısı yapıldı ordan halkın polisinde iftardan sonra anlatırım @sokak sanatiBen büyücü olduğum için anlarım etiDimi laa @pompy
zaten o burda yok halkın polisinde var onda fenerbahçeye zorlu algısı yapıldı ordan halkın polisinde iftardan sonra anlatırım @sokak sanati
türkiyedeyim virüsten kaynaklı @sokak sanatiGez mutlaka sen seversin. Cadı evleri var oralarda. Hatta İrlanda alt dünyasında vampirler yaşanıyor falan deniyor. Çok gizemli bi ülke.
Gez mutlaka sen seversin. Cadı evleri var oralarda. Hatta İrlanda alt dünyasında vampirler yaşanıyor falan deniyor. Çok gizemli bi ülke.
Virüsten dolayı erken geldi yoksa hala ordaydıtürkiyedeyim virüsten kaynaklı @sokak sanati
Endişelendiğimi nerden çıkardınBenim için endişelenmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?