bugün görürsün söylemem süpriz olsun @serhatt
Etki altında kalıyorsun. Oylarını iptal ettireceğim.
bugün görürsün söylemem süpriz olsun @serhatt
Şefimiz yine disiyle gelmiş@sokak sanati @serhatt final kalırsa oy verme sende cnm , bu manyaklarlamı uğraşacan@xemrexxx @eskici
nasıl gördün @Çiğdem i çağırdım yardım içinEtki altında kalıyorsun. Oylarını iptal ettireceğim.
Adı batsın
Ben ona pabuç bırakmam sen rahat ol.
SA NA NEKişiye göre mi oy verdin sahneye göre mi?
sahneye göre merak etme @sokak sanati
Zor ettirirsin ne haklaSıkıntı yok o zaman. Kişiye göre verdiğini düşünürsem iptal ettireceğim. Bazı sahneler eskiden yarıştı. Bu hafta kullandığım mesela. Bakalım kaç vermişsin. Umarım iptal ettirmek zorunda kalmam.
Zor ettirirsin ne hakla
merak etme tehditteen önce kullandım @sokak sanatiNeyse @pompy 'nin mantığına güveniyorum. Umarım korkup kişiye göre hareket etmemiştir. İptal ettiririm oylarını daha önce yaptığım oldu. Süper modların bile oyunu iptal ettirdim.
Ayol tek korktuğu sensin, işine gelmeyince çamurlaşamazsınNeyse @pompy 'nin mantığına güveniyorum. Umarım korkup kişiye göre hareket etmemiştir. İptal ettiririm oylarını daha önce yaptığım oldu. Süper modların bile oyunu iptal ettirdim.
oy vermem hep @kerem yüzünden yine yarışma sonuçları pazartesiymiş keremin yarışması pazartesiNe son güne kalıyor.
oy vermem hep @kerem yüzünden yine yarışma sonuçları pazartesiymiş
onda biraz daha rahatım çiğdeme o kadar kötü puan verdim hiç bir şey demedi çarşamba günü @sokak sanati @S.G.A.T. tta gizlesin kimin kim olduğunuŞarkı yarışmasına oy verme boş ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?