Sihirli Hayatlar 9.Bölüm

vişne beni deveye çeviriyor o kısmı anlamadım
oysa ben vişneyi eskiden beri severdim şimdide seviyorum gerçi biraz bodur kalmış boyu fazla uzamamış ama sevgimiz devam ediyor keşke beni deveye çevirmeseydi

vişne beni deveye çeviriyor o kısmı anlamadım
oysa ben vişneyi eskiden beri severdim şimdide seviyorum gerçi biraz bodur kalmış boyu fazla uzamamış ama sevgimiz devam ediyor keşke beni deveye çevirmeseydi
Vişne Çiğdemin evlatlık aldığı kız Çiğdem dizide kimsesiz çocukları koruma perisi @Çiğdem- @destere

Sihirli Hayatlar Dodo ve Melekten Gelin Kaynana sihri Periler Heyeti Başkanın sevgilisine Perihanın ağzından mektup yazar Perihanın mühürünü çalar
Hazır Bir müzede felan bir parti verileceğini duyar Perilerin yukarısınıda Sihirli Adalet Sarayında Yargıç Peri sinirlenir
Herkesin ruhunu kötülerle değiştirir Dodonun Arkadaşları
Vişnenin Annesi Geleceği ve görünmezleri gören bir peridir Babaannesi ondaki genetiki kapatmış ve parçalara bölüp YILDIZLARın içine atmıştır
Bakalım bu defa hem periliçeye karşı büyük bir ordu vardır
Türkiye Cumhuriyetine 15 temmuzda darbe yapıcak kişiler hapishanede öldü süsü verilir
Ama ilk hedefleri Periliçenin sihirini alıp fani yapıp hepsinden kurtulmak Perileri Halife yönetecekti
Bu işi hissedemeden
Şimdi Amel vakti O Polislerin hepsini Aileleriyle beraber yok edin
Sihirli Hayatlar Nisanda
@Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sihitli Hayatlar
Dodo bu olayı engellemek ister Ömerin eski eşi ölmeseydi evlenemezdi onun için zamanı geriye almak ister ama çocuk ölücek için istemiyor deveye çevrilenin patronu bunu fırsata çeviriyor zamanı tam 9 yıl geriye alıyor tamda Ömerin eski eşinin öldüğü güne ne olduğunu biliyor işin içinde cinayet vardır bebeği öldürtmesi için doktora para verdiler. Eşinin emrine rağmen bunu bilen Çiğdem önlemek istesede hemen Polisi arar ve hemen periler doktoru devreye girer ama esmer ama gitmeden büyük tuzakları atlatmaları lazımdır.
Sihirli Hayatlar Nisanda Müthiş bölümüyle geliyhttps://youtu.be/wAaH5B7ZLToor @Çiğdem-

@Çiğdem- @destere

@DarkLeqenD duydum dediğini bir videoya bak Beşiktaş stadına orman cadısı gelmesin hahaha

Son düzenleme:
bekliyoruz cnm ama duduyamı dodo diyorsun sen

oooo çok hoş olmuş benden bahsediliyor fragmanda sanırım çünkü betüş rolunde bendim dizide
@destere @xemrexxx @sokak sanati @cookies @Harunnn60 buna @mrt-06 da baksın sihirli annem seven biri olarak

oooo çok hoş olmuş benden bahsediliyor fragmanda sanırım çünkü betüş rolunde bendim dizide
@destere @xemrexxx @sokak sanati @cookies @Harunnn60 buna @mrt-06 da baksın sihirli annem seven biri olarak

Betüş dedin de aklıma Sihirli Annem geldi. youtube de bir kanal var Sihirli Annem videolara paylaşıyor HD şeklinde böyle çocukluk anılarım canlanıyor.
Baya da izleniliyot

Kanal linki
https://www.youtube.com/channel/UCfljCivdPyXJMRp_3HwhTNw/videos

Şu video çok komik mesela.
@destere @xemrexxx @pompy @sokak sanati

Birisi Edayı fani yaptı ve oyüzden öldü gizli bir güç edayı fani yaptı herhalde işliyemediklerine kimdir o Pakizenin arkasındaki güçler olabilir yada Orman cadısı @Çiğdem- @Harunnn60