Çiğdemin mesajı alıntı yapıp yazdığın kısım mı
Evet @vadikızıÇiğdemin mesajı alıntı yapıp yazdığın kısım mı
vişne beni deveye çeviriyor o kısmı anlamadımHAHAH aa süper sahne olmuş survivoruda patlattık ayoll perşembe akşamı olmadan
Canlı yayında şok silahlı baskın Dominik cumhuriyetlerin adasına yarışma sırasında sapan bir füze ünlüler ve gönüllüler adasına düşer Dominik karanlığa gömülmüştür Büyük bir savaşın fitili ateşlenir Dominik Cumhuriyeti Amerikaya savaş açar ve iptal edilir Yarışma Tvyi basar Polis devriye minibüsünde vurup patlatırlar polisleride fırına atarlar ve daha önce kemiklerinide şöminede yakarlar Kanalıda yakarlar
@mrt-06 @Bully @EFE UYSAL @sokak sanati @destere @Harunnn60
Vişne Çiğdemin evlatlık aldığı kız Çiğdem dizide kimsesiz çocukları koruma perisi @Çiğdem- @desterevişne beni deveye çeviriyor o kısmı anlamadımoysa ben vişneyi eskiden beri severdim şimdide seviyorum gerçi biraz bodur kalmış boyu fazla uzamamış ama sevgimiz devam ediyor keşke beni deveye çevirmeseydi
bekliyoruz cnm ama duduyamı dodo diyorsun senSihitli Hayatlar
Dodo bu olayı engellemek ister Ömerin eski eşi ölmeseydi evlenemezdi onun için zamanı geriye almak ister ama çocuk ölücek için istemiyor deveye çevrilenin patronu bunu fırsata çeviriyor zamanı tam 9 yıl geriye alıyor tamda Ömerin eski eşinin öldüğü güne ne olduğunu biliyor işin içinde cinayet vardır bebeği öldürtmesi için doktora para verdiler. Eşinin emrine rağmen bunu bilen Çiğdem önlemek istesede hemen Polisi arar ve hemen periler doktoru devreye girer ama esmer ama gitmeden büyük tuzakları atlatmaları lazımdır.
Sihirli Hayatlar Nisanda Müthiş bölümüyle geliyhttps://youtu.be/wAaH5B7ZLToor @Çiğdem-
@Çiğdem- @destere
@DarkLeqenD duydum dediğini bir videoya bak Beşiktaş stadına orman cadısı gelmesin hahaha
fragman yine karısık bireşyler geliyor sanırım cnm
oooo çok hoş olmuş benden bahsediliyor fragmanda sanırım çünkü betüş rolunde bendim dizideSihitli Hayatlar
Dodo bu olayı engellemek ister Ömerin eski eşi ölmeseydi evlenemezdi onun için zamanı geriye almak ister ama çocuk ölücek için istemiyor deveye çevrilenin patronu bunu fırsata çeviriyor zamanı tam 9 yıl geriye alıyor tamda Ömerin eski eşinin öldüğü güne ne olduğunu biliyor işin içinde cinayet vardır bebeği öldürtmesi için doktora para verdiler. Eşinin emrine rağmen bunu bilen Çiğdem önlemek istesede hemen Polisi arar ve hemen periler doktoru devreye girer ama esmer ama gitmeden büyük tuzakları atlatmaları lazımdır.
Sihirli Hayatlar Nisanda Müthiş bölümüyle geliyhttps://youtu.be/wAaH5B7ZLToor @Çiğdem-
@Çiğdem- @destere
@DarkLeqenD duydum dediğini bir videoya bak Beşiktaş stadına orman cadısı gelmesin hahaha
Betüş dedin de aklıma Sihirli Annem geldi. youtube de bir kanal var Sihirli Annem videolara paylaşıyor HD şeklinde böyle çocukluk anılarım canlanıyor.oooo çok hoş olmuş benden bahsediliyor fragmanda sanırım çünkü betüş rolunde bendim dizide@destere @xemrexxx @sokak sanati @cookies @Harunnn60 buna @mrt-06 da baksın sihirli annem seven biri olarak
Birisi Edayı fani yaptı ve oyüzden öldü gizli bir güç edayı fani yaptı herhalde işliyemediklerine kimdir o Pakizenin arkasındaki güçler olabilir yada Orman cadısı @Çiğdem- @Harunnn60Betüş dedin de aklıma Sihirli Annem geldi. youtube de bir kanal var Sihirli Annem videolara paylaşıyor HD şeklinde böyle çocukluk anılarım canlanıyor.Baya da izleniliyot
Kanal linki
https://www.youtube.com/channel/UCfljCivdPyXJMRp_3HwhTNw/videos
Şu video çok komik mesela.@destere @xemrexxx @pompy @sokak sanati
hahah aa evet kanal d sihirli annemi paralı yaptı bakamıyorduk neyseki yputubeye vermeye basladılarBetüş dedin de aklıma Sihirli Annem geldi. youtube de bir kanal var Sihirli Annem videolara paylaşıyor HD şeklinde böyle çocukluk anılarım canlanıyor.Baya da izleniliyot
Kanal linki
https://www.youtube.com/channel/UCfljCivdPyXJMRp_3HwhTNw/videos
Şu video çok komik mesela.@destere @xemrexxx @pompy @sokak sanati
Sabah 10 1 reytinge için dizinin %5 tvr toplaması lazımhahah aa evet kanal d sihirli annemi paralı yaptı bakamıyorduk neyseki yputubeye vermeye basladılar
Aynen bu kanal.hahah aa evet kanal d sihirli annemi paralı yaptı bakamıyorduk neyseki yputubeye vermeye basladılar
Halkın Polisinde büyük saldırı olucak @Harunnn60 büyük bir terör saldırısı @Harunnn60Aynen bu kanal.Abone oldum ben.
Şimdİ dikkatli izleyince Avni ne çok çekmiş perilerden bee.
Aynen bu kanal.Abone oldum ben.
Şimdİ dikkatli izleyince Avni ne çok çekmiş perilerden bee.
hahah ayy ben üzülüyordum bu avniye yaaaSabah 10 1 reytinge için dizinin %5 tvr toplaması lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?