biskrem psikoloğuTutku olayı ilgimi çekmiyorAli Ozan Halkın Polisinden burayada geliyor yorulmak bilmiyor ?A
biskrem psikoloğuTutku olayı ilgimi çekmiyorAli Ozan Halkın Polisinden burayada geliyor yorulmak bilmiyor ?A
Oda bisküvi adıbiskrem psikoloğu
ben uydurdum oda meltemin düşmanı sihirli hayatlardaOda bisküvi adıGerçekte adı öylemiydi senmi uydurdun
edepsiz beni aynı cümlede kullandığın kişilere dikka t et
bu bahaneyle gelmiş oldunedepsiz beni aynı cümlede kullandığın kişilere dikka t et
Biskrem ve tutku beraber çalışıyor ortaklarİşine geldimi damlar hemen @xemrexxx ?A
Aaa güzel isim bulmuşsun yakısmıslarben uydurdum oda meltemin düşmanı sihirli hayatlarda
çocuklar duymasındaki ışıl vardıya Gönülün eşine aşıkAaa güzel isim bulmuşsun yakısmıslar
Senin buldun isim daha iyi ama kiimn fotosunu çekmişler onu anlamadımçocuklar duymasındaki ışıl vardıya Gönülün eşine aşık
sihirli annemdeki avni veSenin buldun isim daha iyi ama kiimn fotosunu çekmişler onu anlamadım
Ohaaa iyice suyu çıkmış dizinin @xBUGRAx Tuna aldatsın falan diyordusihirli annemdeki avni ve@Çiğdem
Birol güven ne tarafa gitti acabaOhaaa iyice suyu çıkmış dizinin @xBUGRAx Tuna aldatsın falan diyordu@xemrexxx @Forumdash @Yiğitt @serhatt @Harunnn60
Aaa nyiye bee @serhatt juniorun değilmi ?A
Tutkunun tuttuğu mafyanın büyüklerindensin gelecek sezonda
Birolun hayal gücüne hayran kaldımOhaaa iyice suyu çıkmış dizinin @xBUGRAx Tuna aldatsın falan diyordu@xemrexxx @Forumdash @Yiğitt @serhatt @Harunnn60
beni geçme ihtimali var mı hayal gücündeBirolun hayal gücüne hayran kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?