Türkiye kupasına havlu attı Şampiyonluga havlu attı bal yok Bal olsa galatasaray gibi maç kazanırdıkYurt dışı maçlarında her takımı tutuyoruz başarılar cnm
Türkiye kupasına havlu attı Şampiyonluga havlu attı bal yok Bal olsa galatasaray gibi maç kazanırdıkYurt dışı maçlarında her takımı tutuyoruz başarılar cnm
Ben şampiyonluğa oynuyordunuz sanıyordum vlla şaşırdımTürkiye kupasına havlu attı Şampiyonluga havlu attı bal yok Bal olsa galatasaray gibi maç kazanırdık
Galatasaray en büyük takım, hiçbir şey olmazOzaman bizim ahımız tutmuş sanırım dedine göre@MasacRE- de çok uğraşıyor oda gününü görecek bir gün
Fenerbahçe Mersin idman yurduna bulaştı 31 yıl Türkiye kupasını alamadı Beşiktaşın ahı tuttu Kaç defadır oluyor Adamları Adaletli durduramıyoruz hep kaostan beslenen bir takım olmuş @MasacRE-Galatasaray en büyük takım, hiçbir şey olmaz
Galatasaray en büyük takım, hiçbir şey olmaz
Sürekli yeniyoruz onlarıGalatasaray kendini kurtarır hep kurtardı en son feneri kullanıp küme düşmekten kurtardı galatasarayı 2010-2011 de @Çiğdem-
Sihirli Hayatlarda Polis teşkilatı Emre müdür sağ kolunun peşinde Kerem müdür de ustası olan Harunun peşinde Ekip arkadaşlarına düşman oluyor Eski çetedeki arkadaşları Yunus babanın ruhu ortalığı karıştırırken birde 2.Tutku Dodoyu tehdit ediyor ya Çiğdemin ruhuna gir yada bir şekilde ömerden ayır yoksa O kaldırım taşına çevirdin hemşireyi çevirip mahkemeye götürecem ne kaldırım taşımı arkasında kim var perilim var periliçenin eşiSürekli yeniyoruz onları
@kerem den hainlik bekliyordum zaten @Harunnn60 aSihirli Hayatlarda kerem müdür ustasına karşı Ekip
Sihirli Hayatlarda Polis teşkilatı Emre müdür sağ kolunun peşinde Kerem müdür de ustası olan Harunun peşinde Ekip arkadaşlarına düşman oluyor Eski çetedeki arkadaşları Yunus babanın ruhu ortalığı karıştırırken birde 2.Tutku Dodoyu tehdit ediyor ya Çiğdemin ruhuna gir yada bir şekilde ömerden ayır yoksa O kaldırım taşına çevirdin hemşireyi çevirip mahkemeye götürecem ne kaldırım taşımı arkasında kim var perilim var periliçenin eşi
Sihirli Hayatlar Yeni bölümüyle Pazartesi Günü Yenisuda
@Çiğdem-
@Çiğdem- @Harunnn60 @kerem @serhatt @Dosi @vadikızı
Kerem Yapmadı budefa @Harunnn60 ı Sihirli annem tunaya çevirmeye çalışıyorumla sana aşık olduğu için eski çetesine gitti Biraz bu cevher şanlı gibi olacak biraz karışık olacak @Çiğdem- Harunun eski arkadaşları Türkiye Aleyhine çalışıyorlar spora bulaştılar futbola emri veren çok üstlerden birisi bu karanlık güçler kim amaçları ne @Çiğdem-
Aynen devam, çok iyi gidiyorsunbeşiktaşla uğraşmayın gerçekten sıkıntı oluyor Senaryoma nediyorsun @MasacRE-
Aynen devam, çok iyi gidiyorsun
Aaa televizyona zaten bir dizi yap son dersi geçtinmi çabuk ol @Yiğitt seni bekliyor kurtarıcı olarak
izlemedinmi sihirli annemin bu bölümünü 84.bölüm 2003 versiyonu @Çiğdem-Bana dokunmasınlarda yargılasınlar
Görsem hatırlarım ama şuan aklıma gelmediizlemedinmi sihirli annemin bu bölümünü 84.bölüm 2003 versiyonu @Çiğdem-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?