Yine hortlarım @pompy mezardan çıkarıyordu beni bir defasında Supernatural gibiBence sen de gebermelisin
Yine hortlarım @pompy mezardan çıkarıyordu beni bir defasında Supernatural gibiBence sen de gebermelisin
Yine hortlarım @pompy mezardan çıkarıyordu beni bir defasında Supernatural gibi@xemrexxx @Harunnn60 @Forumdash
Aaa yine Beşiktaşla uğraşıyorÇiğdemin peri olduğu Öğreniliyormu diğer gezegenler tarafından
Beşiktaşın stadının altında beşiktaşta oynayan oyuncunun mezarı fenerbahçe stadının yanındada evi varmış Eski başkan Beşiktaşa öyle kötü imalarda bulunduki ordaki Ruh kızdı Şimdi o ruh Vişnenin eniştesinin peşinde ve Vişnenin eniştesi fenerli Ömer galatasaraylı şirketin patronu vişnenin eniştesi bir türlü işler yoluna girmiyor parfümlerden zehirlenen oluyor. tamda yılbaşında bir anda yılbaşındaki reklam bile değişiyor.
Sihirli Hayatlar 25 Aralık Salı Yenisuda @Çiğdem- @Harunnn60 @serhatt @cookies @kerem @Dosi @vadikızı @xxAlemdarxx @papuleoo @ömer karataş
Yılbaşında vurulup eski yılda kalacaksın sen derdine yan ayoll
Evet Fenerbahçe stadının yanındada evi varmış beşiktaş stadının altında mezari var Beşiktaalı futbolcunun evide fenerbahçe stadının yanında Fenerbahçe beşiktaş birliği sarı lacivert siyah beyaz osmanlı padişahı kapatmış takımı @Çiğdem-
Aaa İstanbulda olursam gitmeye korkarım artıkEvet Fenerbahçe stadının yanındada evi varmış beşiktaş stadının altında mezari var Beşiktaalı futbolcunun evide fenerbahçe stadının yanında Fenerbahçe beşiktaş birliği sarı lacivert siyah beyaz osmanlı padişahı kapatmış takımı @Çiğdem-
Neden @Çiğdem-Aaa İstanbulda olursam gitmeye korkarım artık
Kör cadı tıpkı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?