@destere @Harunnn60 çocuğun dizisine bakın ayoll harunu 40 kursunla öldürüp evini yakmıslar@Harunnn60 sen entrika demiyordun işte entrika İşte dram ögeleri @Harunnn60
ölmedi hastahane gidiyor şilede vurdular bağcılarda hastahane var
hastahane bağcılarda şilede vuruldubaktım baktımda ama @Harunnn60 u hastaneye yetiştirirince pompy yorum yapmaktan vazgeçtimoysa harun diziye girdiği gibi ayrılmalıydı? ne kadar durursa o kadar zarar bize
bak çocuk hala kibarlıüını koruyup sana iyi geceler dliyor utan beebaktım baktımda ama @Harunnn60 u hastaneye yetiştirirince pompy yorum yapmaktan vazgeçtimoysa harun diziye girdiği gibi ayrılmalıydı? ne kadar durursa o kadar zarar bize
Bir gün gideceğim o zaman en çok sen üzüleceksin.baktım baktımda ama @Harunnn60 u hastaneye yetiştirirince pompy yorum yapmaktan vazgeçtimoysa harun diziye girdiği gibi ayrılmalıydı? ne kadar durursa o kadar zarar bize
la hep öyle diyonda keşke o gün gelsede üzülsekBir gün gideceğim o zaman en çok sen üzüleceksin.
entrikayı beğendinmiBir gün gideceğim o zaman en çok sen üzüleceksin.
bak o mesajı görememişimbak çocuk hala kibarlıüını koruyup sana iyi geceler dliyor utan bee
hhahah @pompy ve @destere nin ani smile kullanmalarına hala alışamadım ayollentrikayı beğendinmi@Harunnn60
Ben gitmem hiçbir yere.la hep öyle diyonda keşke o gün gelsede üzülsekbir türlü gelmiyor o gün)
zaten bir yere gideceğin yok da ,bari arada bir pompy nin senaryolarını türkçeye çevir bir işe yaraBen gitmem hiçbir yere.
hhaha ayoll pompy senden 3-4 yas büyük harun sen ona abi diyecen değilmi destere
Çiğdemhhaha ayoll pompy senden 3-4 yas büyük harun sen ona abi diyecen değilmi destere
.A
21 diye biliyordum.23 yada 24 yasında sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?