şanş nerden biliyim Selenadada oynadı o Tamarayı oynadı finale doğru Selenanın ikiz kardeşini @Çiğdem-
şanş nerden biliyim Selenadada oynadı o Tamarayı oynadı finale doğru Selenanın ikiz kardeşini @Çiğdem-
Aaa hep senden çalıyorlar cnm dava açman lazımşanş nerden biliyim Selenadada oynadı o Tamarayı oynadı finale doğru Selenanın ikiz kardeşini @Çiğdem-
Tutku karakteri Selenadada oynadı Selenanın ikiz kardeşiydi ama düşmandı birbirlerine @Çiğdem-Aaa hep senden çalıyorlar cnm dava açman lazım
Tamara değilmiydi o ayollTutku karakteri Selenadada oynadı Selenanın ikiz kardeşiydi ama düşmandı birbirlerine @Çiğdem-
Tamara karakterini oynamıştı zaten Çocuklar duymasında oynayan Tutku karakterini oynayan oyuncu @Çiğdem-Tamara değilmiydi o ayoll
Tamarayıda Sinem Kobal oynadıya cnmTamara karakterini oynamıştı zaten Çocuklar duymasında oynayan Tutku karakterini oynayan oyuncu @Çiğdem-
evet o nasıl ikisi bir arada oynayamazBenim bahsettiğim bu cnm
İkisinide Sinem oynuyor cnm Tutku yokevet o nasıl ikisi bir arada oynayamaz
ben onu gülin iyigün zannettim ben Tutkuyu cadıyı yaptım zannediyorsun rüyamda gördüm yadaİkisinide Sinem oynuyor cnm Tutku yok
Rüyanda görmüşsündür cnmben onu gülin iyigün zannettim ben Tutkuyu cadıyı yaptım zannediyorsun rüyamda gördüm yada
Sana oyun oynuyormuşAaa vlla ne olacağımızı bende bilmiyorum oyüzden tedirginim ayoll
Ortalık karışacak yine reyizSihirli Hayatlar 47.Bölüm Fragmanı
Çiğdem Tutkunun Kimliğini öğreniyor Enis Komiser Tutkunun annesinin en iyi arkadaşının oğlu Çiğdem anlar bu Ferhunde kim Tutkunun annesi der Enis Tutku cadı ozaman onun Annesi Cadıydı kaynanası Hindiye çevirmişti Tutkunun Gerçek kimliğini öğrenen Enis ve Çiğdemin başı Tehlikedemi Sihirli Hayatlar Perşembe Günü Kanal Yenisuda @Çiğdem- @vadikızı @Dosi
@gözlemci @eskici
Sihirli Hayatlar 47.Bölüm Fragmanı
Çiğdem Tutkunun Kimliğini öğreniyor Enis Komiser Tutkunun annesinin en iyi arkadaşının oğlu Çiğdem anlar bu Ferhunde kim Tutkunun annesi der Enis Tutku cadı ozaman onun Annesi Cadıydı kaynanası Hindiye çevirmişti Tutkunun Gerçek kimliğini öğrenen Enis ve Çiğdemin başı Tehlikedemi Sihirli Hayatlar Perşembe Günü Kanal Yenisuda @Çiğdem- @vadikızı @Dosi
@gözlemci @eskici
Tutkuyu öğreniyormuşum sonundaOrtalık karışacak yine reyiz
Reyiz bilir ne olacağını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?