Biz ne yaptık ayollAaa siz prim sağladıkça @pompy de reytinglere güvenerek Birol bey gibi uzattıkça zuatıyor işteHep sizin yüzünüzden
Biz ne yaptık ayollAaa siz prim sağladıkça @pompy de reytinglere güvenerek Birol bey gibi uzattıkça zuatıyor işteHep sizin yüzünüzden
Aaa aslınta Tutku çıkması için etmeniz lazımdı ama kıyamam pompy e oyüzden başa gelen çekilirNe yapalım biz de protesto mu edelim
Senin etmen lazım zaten bizle olmaz bu işAaa aslınta Tutku çıkması için etmeniz lazımdı ama kıyamam pompy e oyüzden başa gelen çekilir
Aaa yok ben edemem katlanacaz artıkSenin etmen lazım zaten bizle olmaz bu iş
Sen neden edemiyorsunAaa yok ben edemem katlanacaz artıkAma Çocuklar Duymasından kovdurmaya çalısırım ordan çıkarsa burdanda çıkar
Birol Güvenin yaptığı entrikalar benim yapacağım entrikaların yanında sakin kalır
İkinizde durun bence bir an önceBirol Güvenin yaptığı entrikalar benim yapacağım entrikaların yanında sakin kalır
@Çiğdem-
Arada bir karşı çıkman gerekir ama
Bu neyin fragmanı reyizSihirli Hayatlarda 46.Bölümün fragmanı Tutku ve Çiğdem tanışıyor Çiğdemin eşi Ömere aşık olan ismi öğreniyor Vişne Tutkunun cadı olduğuna şüpheleniyor yapığı hamlede Tutkunun Vişnenin Tam dahada şüphelendi vişne Tutkunun gerçek yüzünü öğrenirse ne olacak
@Çiğdem- @Harunnn60 @destere @gözlemci @eskici @vadikızı @Dosi
meltem öğrendi mi en son?Sihirli Hayatlarda 46.Bölümün fragmanı Tutku ve Çiğdem tanışıyor Çiğdemin eşi Ömere aşık olan ismi öğreniyor Vişne Tutkunun cadı olduğuna şüpheleniyor yapığı hamlede Tutkunun Vişnenin Tam dahada şüphelendi vişne Tutkunun gerçek yüzünü öğrenirse ne olacak
@Çiğdem- @Harunnn60 @destere @gözlemci @eskici @vadikızı @Dosi
daha belli değil haftaya kaldı galiba öğrendi @gözlemci fragman nasıl @gözlemci aynen ordaki karakter gibi @Harunnn60 entrika varmeltem öğrendi mi en son?
Bu resim üzeri müzik kaplı fragman değil gibi ?daha belli değil haftaya kaldı galiba öğrendi @gözlemci fragman nasıl @gözlemci aynen ordaki karakter gibi @Harunnn60 entrika var
Benim senaryomun fragmanına nediyorsun @gözlemciBu resim üzeri müzik kaplı fragman değil gibi ?
Öğrensin artık Meltem de aksiyon başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?