YS Sihirli Hayatlar 41.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,328
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

Sihirli Hayatlar

41.Bölüm
Boşanma Engellendi ama bir anda görünce
Sokakta olan olaylardan sonra
Bir anda Polisin askerle çatışması Denizden Bunlar kim Kara lanetin askerleri
O herkesi hipnoz eder Yunanistan uydudan kaynaklı adalarını ve İtalyada onlarda Bunu fırsat bilenler Yunanistan bunun için Çine savaş açtı Çin savaşı aldı Rusya Yunan yardımı sonuç dışı kaldı Hemen Bu Türkiyenin sınırları için tehlike olacağı için Sınıra Asker yığarlar
Gürcistan Ermenistan Azerbaycan Irak İran Rusya Yunanistan Bulgaristan Çine karşıdır
Suriye ise uzaylılarla uğraşıyordur Afrinde bile Bide oraya destek yollar Hamza oraya gider
Oyüzden boşanma ertelenmiştir
ama Tutku sihirle ada inşa etmiştir Tutku kendi kendine şehir kurdu yani ekibinide otarafa koydu

Vişne diplomasiyle her şey eskisi gibi kalır.
Vişne Suriyede yenilen kara lanetin askerleri Amerikanın ve Rus uzaylılar çatışırken esir düşer Kara lanet NASA korumasızken yaptığı saldırı Dünyayı çaresiz bırakır Türk askerleri Kara lanetin gezegeninde çıkan çatışma sonucunda Melek i Kara lanetin kardeşi bulur uyuyordur ama Melek i başka bir gezegenin prensi kaçırır Adı Evrenin dibinin dibinin dibine gitmiştir Orda Kötü güçler vardır Melek o gezegenin
Prensine cariye olarak getirilir.
Dağılan grup ve dizisi olan grup
4.Kişisini ikna eder bir yardım konseri düzenler
Kara lanet yakalanır Çiğdemin yerini biliyorum der Gizli bir okyanusun dibinde bunu yapan Dodo ise başka bir gezegende devlet kurdu gizli devlet
Sen kızını kaçır ama bulacam bu iş burda bitmedi
Amerikanın okyanusu büyük bir tek
Tutku ve Dodo birlik oluyor Ve o şarkı grubunu oyuncak grubu yapıyor
Eskiden dağılan ve dizisi olan grup ortadan kayboldu.
41.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Dosi @Çiğdem- @vadikızı @gözlemci @destere @Harunnn60 @destere @turkuazz @xBUGRAx @S.G.A.T. @MasacRE- @Sherlock @emree-29 @papuleoo
@ömer karataş

Ayy bir yerden kurtulduk bir diğer taraf kaçırdı sabit bir yerde duramıcam anlaşılan ben