YS Sihirli Hayatlar 40.Bölüm (Yeni Bölüm)

he he ver gazı sen
zaten başka bir işe yaradığınız yok tek derdiniz gül gibi kızı elimden kaçırmam
ama bu tuzaklar bize vız gelir hogathayı kimseye kaptırmam
En azından gözlemci falan saklamıyor senin potlarını bana diyor ama bu @eskici senin yanında gibi görünüp arkandan vuruyor @destere
Ben kimsenin arkasından iş yapmam ikinizi de bazı konularda uyarıyorum sizin iyiliğinizi istiyorum yani

Sihirli Hayatlar @destere nin protestosundan kaynaklı kupa ve lig olduğunda iki bölüm yayınlanıcak Halkın Poliside iki bölüm yayınlanıcak Sihirli Hayatlar Cuma günü Kanal Yenisuda
Çiğdemi kim bulacak Çiğdem nerde Çiğdemi bekliyen tehlike ne @gözlemci @Dosi

bodrumlu değilmiydin
Babam kısmı Elazığlı Annemin kısmı bodrumlu Elazığda benim aileme imamgilin delileri deniliyor @destere
Oyüzden ben erotik sahne yazamıyorum
Zaten kızların senden kaçma sebebi bu biraz kontrol et oyüzden ben lisede ilk okulda hatta üniversitede kızlarla arkadaş gibi konuşabiliyorum

destere benimle dolap sahnesi istedi pompy den ona destereyi vampirlerle ölmüş ruhlarla dolaba soktu
protestoya başladı
Demek pompy reyiz yukarda o yüzden ben erotik sahne yazmam demiş
ama @destere de sınırları fazla zorluyor reyiz ne güzel dizi yazıyor işte neyini beğenmiyor acaba

Demek pompy reyiz yukarda o yüzden ben erotik sahne yazmam demiş
ama @destere de sınırları fazla zorluyor reyiz ne güzel dizi yazıyor işte neyini beğenmiyor acaba
@pompy de ders vermek için ben yerine vampirlerle hortlaklarla dolaba atıyor destereyi işte ogünden beridir Fok inadı var oğlanda ne yaptıysak baktıramadık bölümlere