Sihirli Hayatlar 4.Bölüm
Bir kız ricasıyla beraber olmuş daha 16 yaşındayken Kızın başka talibi varmış toprak modern bir erkeke geçmesin diye Polis e dava açar Harun müdüre
Bodrumun terörle mücadele ekibi müdürünede soruşturma açarlar
Çünkü üçüde akraba Harun müdürün dedesinin kardeşinin oğlu tecavüzden suçlanır
Harun müdürün dedesi eve hırsız gircekten Sebep Mirastan
Ama Çiğdemin hisleri okumasıyla Alara başkomiserin ekibi bodrumda Harun müdürle basar
Topluca bütün ekip İstanbula sürülür
Mehmetcanın ormanda kaybolması ve cesedinin bulunmaması çıkan yangın esnasında Bunu yapan Mit komiseri Yetkin Selime ve Bora Gencaya çalışıyor
Selim bu Harun müdürü bitirmek lazım
Dodo ve Melek Çiğdemin günlüğünü bulur Selimden yardım isteyeceğine Adam Deli Divane resmen Bir kötü büyücü erkekle evleniceksin Melek Adıda ve bir belediye başkanını oğlu
Alara başkomiser ve ekibiyle düşman
Harun müdürün ailevi meseleden dolayı Çiğdemle göz göre gelen Selim
Seni Kaçırmaya geldim Çiğdem onu bir peri tozuna çevirecekten Faryalı adlı emniyet müdürü kurtarır Alara başkomiserin elinden kaçarlar Hücre lideri sinirlenir bütün herkes hedef altındadır Harun müdür İstihbaratçı tarafından düzenlenen terör zirvesini tarar O kötü büyücü Askeri ordu evini Uzay boşluğuna yollar Askerleri Sihirle kontrol edip Kendine bağlar Polisleride şantajla
Her yerde Adamları vardır
Gizemli istihbaratçı o Büyücünün adamlarını bulmak lazım Direk bu görevde güveniceğim ekip Alara başkomiser ve ekibi
4.Bölümün Sonu
@Çiğdem- @harunnn60 @beyazsoy @MayısKralı @eskici @xemrexxx @destere @beyazsoy @vadikızı @dosimosi
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir kız ricasıyla beraber olmuş daha 16 yaşındayken Kızın başka talibi varmış toprak modern bir erkeke geçmesin diye Polis e dava açar Harun müdüre
Bodrumun terörle mücadele ekibi müdürünede soruşturma açarlar
Çünkü üçüde akraba Harun müdürün dedesinin kardeşinin oğlu tecavüzden suçlanır
Harun müdürün dedesi eve hırsız gircekten Sebep Mirastan
Ama Çiğdemin hisleri okumasıyla Alara başkomiserin ekibi bodrumda Harun müdürle basar
Topluca bütün ekip İstanbula sürülür
Mehmetcanın ormanda kaybolması ve cesedinin bulunmaması çıkan yangın esnasında Bunu yapan Mit komiseri Yetkin Selime ve Bora Gencaya çalışıyor
Selim bu Harun müdürü bitirmek lazım
Dodo ve Melek Çiğdemin günlüğünü bulur Selimden yardım isteyeceğine Adam Deli Divane resmen Bir kötü büyücü erkekle evleniceksin Melek Adıda ve bir belediye başkanını oğlu
Alara başkomiser ve ekibiyle düşman
Harun müdürün ailevi meseleden dolayı Çiğdemle göz göre gelen Selim
Seni Kaçırmaya geldim Çiğdem onu bir peri tozuna çevirecekten Faryalı adlı emniyet müdürü kurtarır Alara başkomiserin elinden kaçarlar Hücre lideri sinirlenir bütün herkes hedef altındadır Harun müdür İstihbaratçı tarafından düzenlenen terör zirvesini tarar O kötü büyücü Askeri ordu evini Uzay boşluğuna yollar Askerleri Sihirle kontrol edip Kendine bağlar Polisleride şantajla
Her yerde Adamları vardır
Gizemli istihbaratçı o Büyücünün adamlarını bulmak lazım Direk bu görevde güveniceğim ekip Alara başkomiser ve ekibi
4.Bölümün Sonu
TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Son düzenleme: