ben türkçesini yolluyorumÇeviri yapacak başka kimse yok mu artık bende anlayamıyorum hikayeleri
@MayısKralı
ben türkçesini yolluyorumÇeviri yapacak başka kimse yok mu artık bende anlayamıyorum hikayeleri
@Çiğdem- seyrettiyse bu bölümü o yapabilir
@Harunnn60 gelince yapar pembe dizi havası veriyordu hem pompy az çıldırsın
@Harunnn60 gelince yapar pembe dizi havası veriyordu hem pompy az çıldırsın
gamze özer baya uçmuş bu bölümü yazarken 2011 37.bölümünü ordan esinlendim@Harunnn60 gelince yapar pembe dizi havası veriyordu hem pompy az çıldırsın
gamze özer baya uçmuş bu bölümü yazarken 2011 37.bölümünü ordan esinlendim
Okunur senaryo bu saatden sonra garip durur pompy de yanı alıştık böyle okuyup anlamamaya@pompy nin artık çeviri yayınlaması lazım dizilerine özen göstermesi lazım yoksa okumayacağım
kimse yok çeviri yayınlıcak @destere bir yolunu bulup @Harunnn60 ı o getirebilir@pompy nin artık çeviri yayınlaması lazım dizilerine özen göstermesi lazım yoksa okumayacağım
biraz heyecandan halkın polisine odaklanmaktan sihirli hayatlara odaklanamıyor cuma çıkar fragman urfa olayı bozduOkunur senaryo bu saatden sonra garip durur pompy de yanı alıştık böyle okuyup anlamamaya
Nerden çıkardın anladığımı merak ettim?
star tv dizisinden alıntıladım ben bile anlamadım seyrederken hafta içi hergün olduğunda bu kadar karışık yazmak zorundamı sihirli annemNerden çıkardın anladığımı merak ettim?
Anlamıyorsan sen niye yazıyorsun peki? Biz zaten seni anlamıyoruz kolay kolay, sen bi de anlamadığın şeyi anlatmaya çalışınca daha da çorba oluyorstar tv dizisinden alıntıladım ben bile anlamadım seyrederken hafta içi hergün olduğunda bu kadar karışık yazmak zorundamı sihirli annem
Cuma hastahaneyi gizli örgüt yakacak f ragmanin fotoğrafı öyle ilhan kansunun desteklediği örgüt başlarına sıkıntı olacakNe zammman çıkıyor
Bu örgütde camide bomba patlatıyor hastaneyi yakıyorCuma hastahaneyi gizli örgüt yakacak f ragmanin fotoğrafı öyle ilhan kansunun desteklediği örgüt başlarına sıkıntı olacak
@Çiğdem-Bu örgütde camide bomba patlatıyor hastaneyi yakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?