Kanal Yenisu
Sihirli Hayatlar
27.Bölüm
Yatırla sıkıntı yaratır bu komşularının olduğu ev bir anda köşke döner faryalı müdürü zindana atar ve ordan çıkamazlar
Birde canavar başına başına dert oldu kötülük canavarı dünyada doğrultu ama başka bir gezegenden gelen canavardır
2.Sahne Hayal i çağıran yardımcıları her şeyi öğrenir
Ikisininde sevgilileri tam ölecekten dudağından öpüp uyandırırlar ve onlar gerçekten aşıktır
FARYALI MÜDÜR KURTULUR canavar yenilir
dodonun kuzeni sinirlenir bir işi beceremediniz
Perili köşkün sahiplerine
Taksim de yıldırım düşer.
Ben geliyorum peri kampı basılır dodo kuzenim kaçtı
Başları ciddi dertte ninem benden daha beter kötülükleri var
ve 10.000.000 kopyası var onların adası var ama okyanus gizli adada gizli
Çiğdem ve vişne sizi mahaf edicem sizinle işim bitmedi sonsuza dek kabusunuz olacam Periliçe geliyorum hazırlanın artık korkma zamanı sende daha işim bitmedi seninle sonsuza kadar bitmeyecek işim.
27.Bölümün sonu
@Çigdem- @mrt-06 @XanTier @sokak sanati @xBUGRAx @Dosi @Harunnn60 @Doğu @ozgur2113 @MayısKralı
Sihirli Hayatlar
27.Bölüm
Yatırla sıkıntı yaratır bu komşularının olduğu ev bir anda köşke döner faryalı müdürü zindana atar ve ordan çıkamazlar
Birde canavar başına başına dert oldu kötülük canavarı dünyada doğrultu ama başka bir gezegenden gelen canavardır
2.Sahne Hayal i çağıran yardımcıları her şeyi öğrenir
Ikisininde sevgilileri tam ölecekten dudağından öpüp uyandırırlar ve onlar gerçekten aşıktır
FARYALI MÜDÜR KURTULUR canavar yenilir
dodonun kuzeni sinirlenir bir işi beceremediniz
Perili köşkün sahiplerine
Taksim de yıldırım düşer.
Ben geliyorum peri kampı basılır dodo kuzenim kaçtı
Başları ciddi dertte ninem benden daha beter kötülükleri var
ve 10.000.000 kopyası var onların adası var ama okyanus gizli adada gizli
Çiğdem ve vişne sizi mahaf edicem sizinle işim bitmedi sonsuza dek kabusunuz olacam Periliçe geliyorum hazırlanın artık korkma zamanı sende daha işim bitmedi seninle sonsuza kadar bitmeyecek işim.
27.Bölümün sonu
@Çigdem- @mrt-06 @XanTier @sokak sanati @xBUGRAx @Dosi @Harunnn60 @Doğu @ozgur2113 @MayısKralı