Sihirli Hayatlarda, Çiğdemin Ömerle evliğiyle başlayan macera Dodo ve Melekle mücadele ederken,
Meleğin bir ölümlüye aşık olmasıyla Çiğdemin yanında yer almaya başlar. Dodo bu mücadelede hep oyuna gelmiştir. Hep ailesinin başına bela açmıştır, en son ki bela Turhan olmuştur
Dodonun yaptıkları sonucunda Turhan Dünyada büyük felaketlere anahtar olacak olan 24.Bölümüne hepinizi davet ediyorum
24.Bölüm
Turhan ve Çiğdem kavgasında yenilen turhan hileye başvurur Çiğdemi hazırlık yakalayacakten Turhanı dondurur buzun içine hapseder.
Periliçe elinden kaçırır Turhanı.
Turhan periliçeyi yok etmek için Mıknatıs denilen bir mavi yıldız bu güneşten daha büyük bir yıldızdır
Siron gezegeni dünyayı hedef alırsa bu yıldız yaklaşıcak Dünyayı karanlığa gömecek Çünkü o gezegenin 6 ay ı var gökyüzü simsiyah yaşam enerjisini dünyaya kaçırılan tahtın asıl sahibi olan muhteşem ziyanın kardeşi ona bakan bir temizlikçi bir aile bakıyormuş hukuk fakültesinde okuyordur ama isteği polis olmaktı ama doğum kağıdı bu dünyada yok diye polis yaptırmamışlar çünkü adaletin yolundan koşucağını anlar.
bir çete ailesini oyuna getirir ikisinide hapse yolladı polis olamadı babası o mafyanın avukatıdır
Turhan ve Evren boğaoğlu çete ile birlik olur
DoDoda O siron gezegenine gidip Çiğdemi istiyorsan Çiğdemle ömeri ayır seni o yakalamıştı Alara başkomiser ve harun müdürü selim bitiremedi ama sen bitirirsin silahları soğukta çalışmıyor Siron gezegeni pahdişahı Muhteşem ziya Dünyaya gider Çiğdemi görür ve seni yok edicem Alara başkomiser ve ekibi ve müdürünüde
Harun müdürü zombiden kurtulduktan sonra izmirin ekibi ama Harun müdüre büyük tuzak kurarlar evinden uyuşturucu çıkar ve polisler tutuklar
Alara başkomiser bittin sen arabayla giderken polis arabasını sıkıştırıp giderken polisler tutuklar Alara başkomiseri ve minübüse uyuşturucu yerleştirmiştir Alara başkomiser ve Ekibine soruşturma açılıyor
bu iş içinden çıkmak için vişne gizli bir ekip kuruyor Çiğdemin tanıdığı kişi o gizli ekibe izin verir ilk okuldan bir ekip Hünkarım ibrahimin işyerini polis basıp herkesi tutuklar şirketi mühürler. Çiğdeme Meleğin düğününde Şantaj yapar ya ömerden boşanırsın yada dünya benim gezegenin kölesi olacak mıknatıs yıldızı dünyaya yaklaşıyordur ve buda dünyayı karanlığa gömer amerika şokta sabah 12 de hava kararır. Periliçe gücünü kaybediyordur Perilerin kaderi senin elinde Çiğdem
Vişne düğüne gelemiyor nikah memuru bir anda yıldırım düşmüş arabasına Dodo neler oluyor beroş yani emre Düğün olmayacak bitti artık Melekin sevgilisini balığa çevirecekten dünyadaki aşk yok olur kızlara güveni kaybetmeye başlıyan aldatmalar sonucunda ölümler artık kızlarla erkekler arasında savaş başlamıştır
Vişne seni bitirecem muhteşem ziya Dodo senin işin bu Turhan atağa kalkar periliçe görevinden alırnır yerine Turhan geçer evrensel fedarasyon tarafından Periliçe zindana atılır Çiğdem ve vişne olduğu periliçe tahtını geri alır oyüzden ölümsüzlüğünü alalım periliçenin ve öldürelim
vişne bu Turhan durmaz Periliçenin ölümsüzlüğünü alıp öldürecek Tek bir şanş var anneannen Çiğdem
Yani Lale peri
lale peri geldim ve işte burdayım.
Vişne daha 1 kere andık
Lale peri Yedi
Lale bu iş Dodonun işi Turhana fırsat verdi yaktın dünyanın başını hem perilerin dodo bir ayırma sevdası için düğnüde bozdun.
Turhan Çiğdemin mahallesinde kafası insan kafası diğer tarafları şempaze şeklindedir.
Turhan Çiğdem rahat durmaz diye kösemi sultan ahmet camisinden getirir
Turhan Denize düşen Yılana sarılır Kösemi canlandırılır Ben Turhan yardımına ihtiyacım var
gördüm sıkıştın demi Turhan etme bulma dünyası biliyorum söz aynısını yapmayacam
Turhan şu Çiğdemden kurtulalım ben seni geldiğin tarafa yollarım
Kösem bu Turhan huylu huyundan vazgeçmez Çiğdemi bitirdikten sonra sıra bana gelecek yine.
Kösem ben bitirecem Çiğdemi Perilerin hatta bütün dünyanın hatta evrenin sultanı olucam
Turhan güven karşısına Büyük yenilgiye uğrar ve periliçe ceza verir Turhana falcı denilen büyücüye gider Harun müdür bir kızla yatakta basılır polis tarafından aldattı diye rapor tutar Kız mafyanın adamıdır derdi ve Harunun eski sevgilisidir babasının mirasına el koydu diye intikam almak ister Açelyanın babası tefecidir ünlü bir tefeci mafyasıdır Harun müdürü ve ekibi yakalamıştır
Falcı denilen büyücüye giden Harunun nişanlısı bir anda kafasına atılmış yüzüğü bulur İzmirde buzulçağı olur Falcının büyüsü Harunu kıza çevirir Harun ve sınıf arkadaşları kendini sahra çölünde bulur çölde Harunun karşısına kutup ayısı çıkar ama falcının yaptığı büyü kutup ayıları için kötü bilinir Harun yiyecem seni İzmirde buzulçağ sihri yapan turhan güneşle büyü bozulur ama sıkıntı büyüyordur Haruna kutup ayıları çölde pusu kurmuş valla başımız belada bu falcı denilen büyücüyü yakalamak lazım yoksa bizde gidersek biteriz Tuvalet canlanmış. Çiğdemin yazlık evini uzay boşluğuna atar. Melekin sevgilisini şempazeye çevirip denize atar.
@Çiğdem- @Harunnn60 @S.G.A.T. @Cookies @ozgur2113 @Yiğitt @EFE UYSAL @Sherlock @mrt-06
gündoğanda olduğum için erken yayınlandı @yaytutarsa @MayısKralı @Aserat @Batuhankaralar @Yakamoz-Asi