Sihirli Hayatlar 2.Bölüm

Sihirli Hayatlar 3.Bölüm fragmanı
Filistinin toprak kaybının intikamı için Vodafone arenaya saldırı bombalı saldırı teşebbüsü için ve Fırat kalkanı operasyonunda Türkiye ye yardım etmesi Rusyanın Rus taraftarlarını öldürmeyi planlıyor bölücü terör örgütü ve cihat örgütü ama feci bir durumu engeller uefa şaşırır ve İstiklal marşı okunmasını ister
Ve uefa kabul eder Maç başlamadan İstiklal marşı söylenicek uefa bu güvenlik konusunda önlem almasını Alkışladı Alara başkomiser ve ekibinin adamları kontrol etti diğerlerinin Haberi yok Havadan stada bir şey girmesin diye Havadada önlem aldı
Sihirli Hayatlar Pazartesi günü Fav10.net te
@MayısKralı @eskici @Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Çiğdem- Fenerbahçeye hakem vurdu Beşiktaş-Fb uefa avrupa liginde karşılaşmasın diye yaptılar çünkü Türkiye kupasını seyretti uefa Ya Beşiktaşı ya fenerbahçeyi Dynamo kiev maçında size yaptılar Ardından sıra fenerbahçeye geldi o penaltıyı verse Hakem Maç 2-0 bitecekti Fenerbahçe atlıcaktı turu

@destere sen bu senaryoma destek vermedinle utanmadınmı

@pompy etiketler gelmemiş canım okudum çok güzel olmuş emeğine sağlık😉

niye beğenemedinmi beni

buara Dodo iyi birimi kötü birimi?ona göre savunayım kendimi sana karşı
eşin seni aldattı zannediyorsun ve onu köpeğe çeviriyorsun ardından kızlarından biri bir ölümlü bir insana aşık olursa vermiceğine dair yemin ediyorsun