Sihirli Hayatlar 15.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,383
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Hayatlar
15.Bölüm
Büyük Sır Açığa Çıkıyor
Ömerin ölen eşi fuhuş çetesinin peşindeyken ameliyathaneyi basan ve kurşun atıp bebeği sığırması kılpayı ve bebeğin doğması ama maalesef bebeğin annesi ölür fuhuş çetesi için çalışan polisler vardır Alara başkomiserin ekibinden bile tek tek cesetleri bulunur selinin babası Alara başkomiser ve ekibinden intikam almak ister büyük bir oyun hücresi kaçar hem başakşehirde hemde kasımpaşadan çıkamıyan Alara başkomiserin ekibi ucuz kurtulurlar ama bir sürü sivil ağır yaralıdır hatta 3 ölü vardır resmen iç savaş gibi manzara vardı polisi polise vurdurttular gaz bombalarındanda gözünü kaybeden ve ağır yaralanan sonucunda ölenler vardır hepside aşiret tarafından bazıları batıda modern muhalif tarafından ölenlerde vardır
laikliği savunanlardan bir sıkıntı çıkmaz en kötü ihtimal toplanır protesto ederler ama aşiret kısmı tehlikeli intikam isteyebilir kamerayı vermiş özel harekat polisi her zamankinden dikkatli olucak Alara başkomiser ve ekibi öldürdü sizin çocuklarınızı
Yağmur öğrenince delirir ömerin eski nişanlısının mekanını basar ömerin eski nişanlısı fuhuş yapıyor ölen eşinden önceki nişanlısı birde Ankarada komşularmış aynı lisede okumuşlar ozamanda çetesi varmış Yağmur sen beni doğmadan annemle beraber öldürmeye çalışmışsın ben kurtuldum ama annem öldü senin yüzünden
Alara başkomiser Ömerin eski nişanlısıyla karşı karşıya gelir sana kaçıcak delik bırakmıcam budefa bittin seni
Ömerin eski nişanlısı Sen akıllanmadın her halde budefa hepinizi bitirecem ömer benim olucak yeni meşhur ekibine güvenme elimden en son zor kurtuldun budefa kurtulamazsın
Alara başkomiser görüşecez seninle
Ömer huylu huyundan vazgeçmez
Tanıştırırım yeni eşim Yağmur ve Hamza nasıl izin verdi
Senin gibi annemizi öldüren Kişiylese iyilik meleği gibi üvey annemiz olmasını isteriz sanki başka diyardan gelmiş gibi Yaptığınız kötülüklerin bedelini ödeyeceksiniz
Alara başkomiser işimiz zor bu kişinin her halde adamı var Hatta bizim içimizden bir peri Selimin ikiz kardeşi intikam isteyebilir onu öldüren benim
Nerde Sihirli ormanda rehin aldıkları birisi var kimsesiz Tek başına gitme senide rehin alabilirler ve bir anda defne perisi gelir kimsesiz çocuklar perisiyken güvendiği asistanı En iyi ekibini oluşturur Kuşlarla konuşur ormanı yakanı bulacaz bu işin içinde bir peri var bence onu bulacaz kötü bir peri Kimsesiz çocuklar perisi Çiğdeme güveniyorum
Selinin Babası koruma şubeye pusu kurar silahlı çatışma çıkar Enis maçta stada sis bombası atıldı havadan stadda çevik kuvveti keskin nişancı saldırısı olur Vodafone arenada havadan meşale düşer seyhan tepeden sırp hakem diri diri yanar stadda çıkan yangın hakem kalmadı diye uefa maçı iptal eder hem Beşiktaş 2-1 öndeydi lyon maçında
Ceza Beşiktaşa hükmen mağlubiyet
Ve 1 yıl men cezası gelmek üzere
Fenerbahçe bate barissov maçı gibi oldu bu olay Çiğdem sakin ol bu bir tuzak senin fanatik Beşiktaşlı olduğunu biliyor nasıl Beşiktaş derneğine katılmış ailen kim Deden yani anneanneni bir kız için terketti
Ukraynalı bir kıza Dynamo kiev maçındaki olay o Ruslarla ve Ukrayna arasındaki savaş Çiğdemin dedesi gidip her kızla aldatıyor ve eski peri kralı Çiğdem yok artık
Melek ne olamaz
Dodo bombalı araçla bu iyiliğin sonu olucak ve muhteşem kötülüğün başlangıçı Hahaha Periler Heyeti Başkanının eski nişanlısı koymuş
15. Bölümün Sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @MayısKralı @Dosi @papuleoo @emree-29 @beyazsoy @vadikızı

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sıkıntıları varmış demekki halleder umarım
Hayır gün gerisindeyim fenerbahçe nerden geldiğini unutmasın diye fenerbahçenin başına gelen olayı perşembe Beşiktaş yaşasaydı ne olurdu diye yazdım maç perşembeydi Gs fenerbahçeyi avrupadan silemeyecek o hakemin arkasında gs dernek başkanı Fransızlardan emir almış Beşiktaşı provokasyona getirin avrupadan fenerbahçeyi silin diye dertleri 4.torbaya düşürmek İngilizler fenerbahçeden korkuyor İstanbulda Manchesterı 3-0 yeniyordu Şenol Güneş beddua etti ve fenerbahçe toparlanamadı şimdi sıra fenerbahçeye tuzak kuran Galatasaraya 23 Nisanda 23-0 yenmelerini istiyorum Galatasarayı @Harunnn60 @Çiğdem-

ayyy futboldan zaten anlamıyorum sen yazınca dahada karışık geliyor vlla

ayyy futboldan zaten anlamıyorum sen yazınca dahada karışık geliyor vlla
Türkiye kupasında sizi Galatasaray dernek başkanı provokasyona getirdi
Niyetleri fenerbahçeyi avrupadan etme
Hollanda krizi olucaktı fenerbahçe kriz olan ülkelerle oynadığında yeniyor
Haftaya uefa şampiyonlar ligi finali lyonda @Çiğdem-

Sihirli Hayatlarda Düğün zamanı
Melek ömerin kardeşi özel bir asker olan arkadaşı ama barış yanlısıdır Melek onu kurtarmış ve İsviçreye kaçırmış bir kumpas davasından yargılanıyor Alara başkomiser şu Suikast girişiminden yargılanan sevgilim suçsuz düğün için bu tarafa gelicek Adı Mahmut komutan ben baktım sihirli aynadan suçsuzdu sana güveniyorum periliçe bak tutuklamak istemem hiç birinizi Çiğdem tuzak kuracaklar nasıl bir tuzak hani şu askerle ilgilimi evet yok artık
Askerle düğünde evlenmeyi planlıyan melek
Her şeyi göze almış ama suçu ilk önce Alara başkomiseri açığa aldırtır Harun müdür Gelin arabasında köpeke dönüşür
Düğün salonunda bir süpriz çıkar
Bir anda herşey havaya uçar
Gelin arabasının şöförüne silahıyla ateş ederler kafasına ne oluyor böyle keskin nişancı bomba koymuşlar ve patlar düğün arabada Melek in perilik hayatı alınmış bütün perilerin hatta periliçe patlama periler bile ağır yaralı periler heyeti Başkanı da @MayısKralı @eskici @xemrexxx @Harunnn60
@Çiğdem-

Taksimde bir aşk olayı protestoya sebep olucak Karadenizli bir aile Trabzonlu ailesi fenerbahçeye üye diye vermiyorlar düşman takıma kız vermem ve bursalı kız ve Beşiktaşlı erkek var onlarda sıkıntı rahatıcak devlete karşı protesto tam düğün sırasında @Çiğdem- @Harunnn60