Sihirli Hayatlar 14.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,382
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Hayatlar 14.Bölüm
Acil ambulans hastahaneye bir sürü ağır yaralı var
Alara başkomiser peşimizdeki kim
Ahlak şubeden bir sürü ağır yaralı var
Ömer nerde Melis ve Hakan infaz edilir Bora Tunçoğluda
Beni yakan yanar Davut bu işin bitti fabrikada kimyasal yangın
Davut ölür iş kazası derler Çiğdemin evinde hizmet eden çalışana sus parası verirler vişne şüphelenir bu işte bir iş var kaza değil cinayet neden sadece o işte
Şirketin adamı boyundan büyük işlere karışma yoksa evinizden olursunuz
Alara başkomiser tehdit ettiğini duydum görüşcez senlede
Şirketin avukatı onları Alara başkomiser koruyor ömer kayıp öldüğünü düşünüyoruz
Bir rüya görmüştün tamamen ona doğru yönelelim yetişiriz
Özel harekat polisi Yılmaz kuru Kasıma götürür Bu iş senin bu senin Anne adayını çaldı erkekler meclisinin kararına göre infaz edilecek taş ve kaya ve ipe bağlayıp denize atacaklar ilk önce kan kaybından şok Melis ölmemiş Denizin altındaki kumu kazıp aynı yatakta dudak dudağa gömerler ve elektrik verirler ve o şok dahada artar ve bayılırlar bu iş burda biter hamile kalıcak melis Yağmuru o çetenin elinden kurtaran Enes ne Hamile yapıp boşandıracaklar
Kurtarırlar Melis Hamile kalır
Çiğdem boşanma davası açar aldattığı için onu hiç bir şeye çevirmez
Faryalı müdürün yanındaki eşi değilmiş eski sevgilisi ikinci kez kazarayla hamile bırakıyor
Selim bittin sen aldık senden annemin yüzünü düşmana verilecek en güzel karşılık onu kendi silahıyla vurmak
Farya sultan seni bir oduna çevirmemi istedi şöminede yakacam demiştim şömineye atar
Farya sultan sağolun ömerle ilgili bilgi işte tuzak kurdular Faryalının kaynanası ve Dodo ve o harem çetesi
Özel harekat polisi Yılmaz kuru tanıyor
Selinin Babası kayınpederi tarafından tuzağa düştü ve uygunsuz fotoğrafları çekmiş
Ne olamaz yalancılar sizi Ailemi mahaf ettiniz ilk önce büyük bir olay polis memuru bunlar çocuk şubeden ve bir sürü para bulur Alara başkomiser ve ekibi aşağıdan yukarıya kadar bütün çocuk şube ekipleri
Selin bunu buldum babamın odasında
Arkasında anladık bir sürü para var herkesi satın Almış hem bide benim ekiptede çürük var birisine güvenebilirsin Poyraz karayel ve mit Başkanı Eda öbür dünyadan gelen arafta kalan katili yakalayın ruh ateşte ölür
14.Bölümünün sonu

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sihirli Hayatlarda büyük sır açığa çıkıyor ömerin ölen eşi fuhuş çetesinin peşindeyken ameliyathaneyi basan ve kurşun atıp bebeği sığırması kılpayı ve bebeğin doğması ama maalesef bebeğin annesi ölür fuhuş çetesi için çalışan polisler vardır Alara başkomiserin ekibinden bile tek tek cesetleri bulunur selinin babası Alara başkomiser ve ekibinden intikam almak ister büyük bir oyun hücresi kaçar hem başakşehirde hemde kasımpaşadan çıkamıyan Alara başkomiserin ekibi ucuz kurtulurlar ama bir sürü sivil ağır yaralıdır hatta 3 ölü vardır resmen iç savaş gibi manzara vardı polisi polise vurdurttular gaz bombalarındanda gözünü kaybeden ve ağır yaralanan sonucunda ölenler vardır hepside aşiret tarafından bazıları batıda modern muhalif tarafından ölenlerde vardır
laikliği savunanlardan bir sıkıntı çıkmaz en kötü ihtimal toplanır protesto ederler ama aşiret kısmı tehlikeli intikam isteyebilir kamerayı vermiş özel harekat polisi her zamankinden dikkatli olucak Alara başkomiser ve ekibi öldürdü sizin çocuklarınızı
Yağmur öğrenince delirir ömerin eski nişanlısının mekanını basar ömerin eski nişanlısı fuhuş yapıyor ölen eşinden önceki nişanlısı birde Ankarada komşularmış aynı lisede okumuşlar ozamanda çetesi varmış Yağmur sen beni doğmadan annemle beraber öldürmeye çalışmışsın ben kurtuldum ama annem öldü senin yüzünden
Alara başkomiser Ömerin eski nişanlısıyla karşı karşıya gelir sana kaçıcak delik bırakmıcam budefa bittin sen
Ömerin eski nişanlısı Sen akıllanmadın her halde budefa hepinizi bitirecem ömer benim olucak yeni meşhur ekibine güvenme elimden en son zor kurtuldun budefa kurtulamazsın
Alara başkomiser görüşecez seninle budefa yenilmicez Sihirli hayatlar cuma günü fav10 nette 16.b.bölümüyle @Çiğdem-

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking