Sihirli Hayatlar 12.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,382
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli Hayatlar 12.Bölüm
Melis Alara başkomiserin Peşinde
Bir kızı çok beğenmiş parası vardır
İki kuması var Bütün güzel kızlar benim kumam olucak oğlunada Yağmuru Hamzanın kardeşini önermiş
Yağmurun servisinin önü kesilir Hamza ve Selin bayıltıcı gazla bayılır servisi uçurumdan atıp yakar
Selin sen bittin bizim liderimizin sağ kolunun oğlunu aldattın bu okuldan sağ çıkamıcaksın
Doğal gaz kaçağı meydana gelir
Doğalgazdan zehirlenirler ve dudak dudağa öpüşürken zehirden bayılırlar
Ama yaşıyorlardır Harun müdüre haber seline saldıracaklar cumhuriyet İlköğretim okulu Alara başkomiser bir adım daha gelirseniz Enis Komiser sende Patlatırım vişnw hemen girer kameraları etkisiz hale getirir
Vişneye yardım sevgilisi olucak kişiden gelir gaz maskesi var tak bunu
Sedyeyle ikisi taşınır Hamzanında selinin durumuda ağırdır Faryalı müdür sağol oyaladığın için
Çıkarlar tuzak bu bomba imha edildi
Ama okuldaki o kaçak tamir edilir
Hamza ve selin ağır yaralı
Selinin babası buyüzden iflas etmiştir her şeyine el konmuştur
Hepsi 10 yaşında küçük çocuklar mahkeme kararıyla büyütülüp 18 göstermişler
Kasım sen delirdinmi bunların komşusu polis Faryalı müdür ve Alara başkomiser ve ekibinide üvey annesi tanıyor ve o tam çocuk koruyucusu
Kızlar sorar üvey annen kim diye
Çiğdem der bizede yardım etmeye çalıştı hatta polisler hiç bir ip ucu yakalayamadı çünkü adamları her yerde
Bir tek polisle olmaz yukarıların olduğu yer bakanlık köşk meclis
Başkanlıklar kurumlar ve kuruluşlar ve derneklerde
Dodo senin yaptığın insanlığa sığmaz hatta periliğede sığmaz bunu ancak cadı yapar Çiğdem meleki kurtarır kötülük yenilir Selim Deve sihrinden kurtulmuş ve başka bir kız bulur ona aşık olmul gibi kurtulup mum ışığında bir yemekle Alara başkomiser ve ekibiyle karşılaşır
Bu iş burda bitmedi Alara başkomiser ve Harun müdür sürprizlere hazır olun
Çiğdemin yüzünü sesini çalan ona başka bir yüz ses verdi ve vişnenin de sihirlerini aldı Beroş geyik olarak kaldı
Farya adlı bir periyle yüzünü ve sesini aldı Melekinde vişneninde sihirini aldı
12.Bölümün Sonu
@Çiğdem- @Harunnn60

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
@Çiğdem- yorumun ne hiçmi gelmiyor bildirim uyucam yani ama bir dahaki bölümde internet kesintisine güzel bir gönderme yapıcam sihirli hayatları yayınlasam perşembe günü maç var beşiktaşa nazar değdirir avrupada lig maçı zamanında fark etmez Adanasporu yenersiniz lyon yoradabilir biraz ama @Çiğdem- patlamadan oynayın vodafone arenada vodafone arenaya sapa sağlam gidin Beşiktaş @Çiğdem-

cnm benim net telden yavas oluor şuan kusura bakma şimdi baktım :A

sihirli annemde tuna bedüşü kaçırıp başka yüz vermişti bendemi öyle oldum :A

cnm benim net telden yavas oluor şuan kusura bakma şimdi baktım :A

sihirli annemde tuna bedüşü kaçırıp başka yüz vermişti bendemi öyle oldum :A
evet sana farya sultan adındaki kişinin yüzünü verdi kösem sultan dizisinde tanıyorsun @Çiğdem- başlangıç sahnesine nediyorsun @Çiğdem-

Sihirli Hayatlar Referandumdan Dolayı Çarşamba günü fav10 nette @Çiğdem-
Halkın Polisi 20 Nisan Cuma günü ara vericek Mayısın sonu yada Hazirana kadar @Çiğdem-

TURKCELL T70 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Forum İstatistikleri

Konular
173,047
Üyeler
8,483
Son Üye
justking