Bir dizide oynarken başka bir dizi ile mi anlaştı Gül Onat? 😱lale devrinde oynuyordu o yüzden çıktı diziden yapımcısı izin vermemiş lale devrinin @Emre Ozansoy
Bir dizide oynarken başka bir dizi ile mi anlaştı Gül Onat? 😱lale devrinde oynuyordu o yüzden çıktı diziden yapımcısı izin vermemiş lale devrinin @Emre Ozansoy
aynen öyle olduAynen. Günlük olunca çekimler daha çok olur.
SONRA LALE DEVRINDEN GENE ÇIKTI PERİHANlale devrinde oynuyordu o yüzden çıktı diziden yapımcısı izin vermemiş lale devrinin @Emre Ozansoy
2010 DA LALE DEVRİ BAŞLADI 2011 DE SİHİRLİ ANNEME GENE BAŞLADIBir dizide oynarken başka bir dizi ile mi anlaştı Gül Onat? 😱
lale devri vardı yapımcı haftalık diye izin vermiş günlük olunca yetiştiremem diye izin vermemişBir dizide oynarken başka bir dizi ile mi anlaştı Gül Onat? 😱
dizi bitti final yapmıştı iki dizide oynadığını hatırlıyorumSONRA LALE DEVRINDEN GENE ÇIKTI PERİHAN
LALE DEVRİ 3 SEZON OIYNADI AZ DEĞİLlale devri vardı yapımcı haftalık diye izin vermiş günlük olunca yetiştiremem diye izin vermemiş
lale devri az sürdü @Emre Ozansoy
dizi bitti final yapmıştı iki dizide oynadığını hatırlıyorum
Arka sokaklar cumartesiye geçince lale devri bitti o zamanlar sihirli annem eksikliği çektimLALE DEVRİ 3 SEZON OIYNADI AZ DEĞİL
kanal d deki bölümlerinden biraz daha kısa olabilir buğra özmüldur perili ev diye bir dizi yazmış ama kanal bulamamış @haluk792 exxene gidebilirböyle tutmaz ki hem en baştan 2 sezon olacak o kadar demek ne demek !
Kesin oraya giderkanal d deki bölümlerinden biraz daha kısa olabilir buğra özmüldur perili ev diye bir dizi yazmış ama kanal bulamamış @haluk792 exxene gidebilir
Sihirli annem benim diye bir kitabı var orda televizyondaki farklı kitaptaki farklı @haluk792Kesin oraya gider
kitabını okudun mu sihirli annemin internette kendi istediği gibi yazar @keremDizinin ismini komple değiştirseydiniz o zaman, eski oyuncular olmayacaksa ne diye dizi ve karakter isimleri aynı kalıyor ki. Neyse en son playformu görünce kusmuştum zaten.
Hayır okumadım, kadrodan memnun kalmadım Ali Ozan.kitabını okudun mu sihirli annemin internette kendi istediği gibi yazar @kerem
senarist ve yapımcı mecbur kaldı sıfırlamaya stardaki o hafta içi bölümlerini seyrettin mi @kerem çıkamazsın senarist olsan ben bile çıkamadım içinden ne konulara girdim ama çıkamadım finalinde ben taciyi öldürtüp bitirdim ardından hem en başa sarmak bende aynısını yaptımHayır okumadım, kadrodan memnun kalmadım Ali Ozan.
fenerbahçe için yapıyor zaten kızı istemişAcun abi bak yol yakınken vazgeç bu sevdadan. Sihirli Annem izlemek için para verilmez be abim.
Daha iyi bir seçim olabilirdi bence de.
Umarım abla.İzleyince anlarsınız gerçekten iyi seçim
Umarım abla.Daha iyi birisi olabilirdi gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?