ötekınde varya..bundada olurNiye mecbur olsun ki? Süreç Film'in öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.
ötekınde varya..bundada olurNiye mecbur olsun ki? Süreç Film'in öyle bir şey yapacağını zannetmiyorum.
Defne Joy Foster'ın canlandırdığı karakteri mi diyorsun, yoksa küçük Eda'yı mı?ötekınde varya..bundada olur
izlemediniz o hafta içi her gün bölümleri dizi einsteinın çözülmez sorularına döndü en iyi ihtimal baştan başlamak çözemezsen baştan başla derlerMadem Sihirli Annem dizisi yapacaksınız o zaman ilk kadroyu yeniden bir araya getirmeniz gerekirdi. Bu haliyle umutsuz vaka maalesef..
defne nınDefne Joy Foster'ın canlandırdığı karakteri mi diyorsun, yoksa küçük Eda'yı mı?
küçük edanın doğumu öncesine 2003 e kadar geri gidecek her halde @Emre OzansoyDefne Joy Foster'ın canlandırdığı karakteri mi diyorsun, yoksa küçük Eda'yı mı?
2011'de olmadı. Daha da olacağını zannetmem, ama olursa tepki toplarlardefne nın
bölümler sıfırlanıyor dedi aynı o televizyonda olan bölümler hiç olmamış gibi olacak @Emre Ozansoy2011'de olmadı. Daha da olacağını zannetmem, ama olursa tepki toplarlar
ben olur derim..oetekinde perihan yoktu.genç dudu vardı..otekınde eda yoktu ...yeni dizide perihan varsa yaşlı dudu edada olur2011'de olmadı. Daha da olacağını zannetmem, ama olursa tepki toplarlar
Stardaki feciydi o yüzden başa sardılar diziyi @EmreCanŞükredin yıllar sonra çekildi işte daha ne istiyonuz aynı ekip olmasını mı bekliyodunuz
Sıfırlansın, ama o karakter Defne Joy Foster ile özdeşleşti. Devam ettirilmesi çok saçma olur, her ne olursa olsun!bölümler sıfırlanıyor dedi aynı o televizyonda olan bölümler hiç olmamış gibi olacak @Emre Ozansoy
Perihan ilk başlarda vardı, günlük dizi olunca çıktı.ben olur derim..oetekinde perihan yoktu.genç dudu vardı..otekınde eda yoktu ...yeni dizide perihan varsa yaşlı dudu edada olur
ben forumda 2013 te yayınladım ben bile içinden çıkamadım çıkmak için kafa yordum zaten bende ardından hem isimleri değiştirdim hemde başa aldım @Doğanoyuncular ayrılması feci oldu
37.bölümde veda mektubuyla çıktı sebebi pakizeydi @Emre OzansoyPerihan ilk başlarda vardı, günlük dizi olunca çıktı.
gunluk tempoya yada çook para isteyınce cıktıPerihan ilk başlarda vardı, günlük dizi olunca çıktı.
Pakize olacağına Perihan devam etseydi keşke.37.bölümde veda mektubuyla çıktı sebebi pakizeydi @Emre Ozansoy
Aynen. Günlük olunca çekimler daha çok olur.gunluk tempoya yada çook para isteyınce cıktı
bitmesi guzel olduben forumda 2013 te yayınladım ben bile içinden çıkamadım çıkmak için kafa yordum zaten bende ardından hem isimleri değiştirdim hemde başa aldım @Doğan
lale devrinde oynuyordu o yüzden çıktı diziden yapımcısı izin vermemiş lale devrinin @Emre OzansoyPakize olacağına Perihan devam etseydi keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?