Evet olacağım @Emre OzansoyÜye olacaksın değil mi Exxen'e?
Bir de az da olsa şatonun gözükmesi...Eski Sihirli Annem'e benzeyen tek yön Cem'in kilolu olması.
Nergis Kumbasar ve Lale Başar'ı da afişte beklerdim.
Aynen, onu neden söylememişim ki.Bir de az da olsa şatonun gözükmesi...
2021 için uyumlu afiş @Sherlock @Özgür @Emre OzansoyLegolas’ı Sihirli Annem evrenine dahil etmişler, neresinden bakarsan bak kaliteli hareket...
Ekli dosyayı görüntüle 96718
Söyle ya bari bu hafta içinde mi ? :3Tanıtımlar ile ilgili bir şey duydum ben ama, söylemeyeyim.
Yılbaşı gecesi TV8'de verecekler diye biliyorum ben ilk gün yayımlayacakları yapımların.Söyle ya bari bu hafta içinde mi ? :3
Hm teşekkürler. Ondan önce çok geç bir hamle gibi ama umarım bir bildiği vardır.Yılbaşı gecesi TV8'de verecekler diye biliyorum ben ilk gün yayımlayacakları yapımların.
Acunun en sevdiği olaydır....Masterchef finalindede Jr tanıtımı bekliyorum.Hm teşekkürler. Ondan önce çok geç bir hamle gibi ama umarım bir bildiği vardır.
Çoğu yapımının tutmasında ki sebep belki de gerçekten iyi bir pr çalışmasıdır.Acunun en sevdiği olaydır....Masterchef finalindede Jr tanıtımı bekliyorum.
Hatta Survivor ile ilgili bile birşeyler bekliyorum yılbaşı akşamı.
Zaten kendi Sosyal Medya hesaplarında paylaşması yeterli bir Pr olucaktırÇoğu yapımının tutmasında ki sebep belki de gerçekten iyi bir pr çalışmasıdır.
Acun ne zaman ne tanıtımı yapacağını biliyor ama bana da geç geliyor.Hm teşekkürler. Ondan önce çok geç bir hamle gibi ama umarım bir bildiği vardır.
Masterchef JR tanıtımı finalde gelir abi.Acunun en sevdiği olaydır....Masterchef finalindede Jr tanıtımı bekliyorum.
Hatta Survivor ile ilgili bile birşeyler bekliyorum yılbaşı akşamı.
eski yazacaktın hoşgeldin @Afet GüçverirEksi kadroya büyük ayıp oldu, akıllarda o kadro ile kalmalıydı.
Hoş geldin.Eksi kadroya büyük ayıp oldu, akıllarda o kadro ile kalmalıydı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?