Sihirli annemde esad felaketi bodrum tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli annem*
16. Bolum ( 256 bolum *10.sezon)
Perilice tehlikede*

Esad periliceyi uzaydaki *zindan gezegenine yollar Cem ve Tuğçe beraber Paris'e gitmislerdir*

(Sahne 2)
Paris *

Parisin emniyet amiri ayarladiklari Hotel'de tuzak kurarlar evlenmedikleri icin hapise düşerler * *Pakize soker typhoon hades Esadla birlik olup bütün bir evreni ele geçirip *Psthe İmparatorluğu kurmak pakiZenin geldigi gezegeni keşfeden Betusun kızı eda Pakize o kasanya gezegeninin kralinin kızı böyle 50 kızı varmış hiç erkek evladı yokmuş **
50 tanede eşi varmış kralın*

(Sahne 3)
Zeytin babasından haber alamayınca ve endişelenir efecanla beraber Betusun kızının evine giderler *
Eda plajdayken * Cerene plajdan not gider*
Ben perilice Esad beni zindanlar gezegenine yolladı kurtarın beni
Evreni esastan kurtarmamız lazım perilerin hiç birinde sihirleri yok sadece Edada var *yani kardeşinde *Cem,Tuğçe ve Baris'i almayı unutmayın **

(Sahne 4)

Volkan Mudur Cem tuzağa düşmüş*
Esad'ın adamları onları Suriye'ye götürüyor *merak etme ekibim yakalar *
Eda eyvah cocuk esirgeme kurumunun oraya saldıracak Esad'ın adamları kimyasal bir Bombayla*
Bodrumda tatil yapan Ali ozan amir ve ekibi bikini sube Esad in bombalı saldırısına uğrar *hastahaneye kaldırırlar

(Sahne 5)

Aliozan amir bu kimin ısı çok merak ettim yakında çıkar kokusu tepecik camisinin önüne bomba konulurmu hiç *

Sahne 6*
Volkan müdürün ekibi Esad'ın adamlarının bazıları olur digerleri trafik şubeyi patlatip kaçarlar*

Sahne 7*
Zindanlar gezegenine giden Eda peri * Kralın satosundaki zindana girerler*
Zindan gezegeninin kralı o kisiler Esad'ın düşmanları ozaman bizimde düşmanımız silahla çatışmaya giren periler anahtarı alıp periliceyi kurtarır *peri mayını yaparlar mayına basan hipnoz oluyor ve esada çalısmaya basliyor*
Volkan Mudur Esad icin çalışmak istemiyorsan dur o mayına basan periler Esad'a çalışıyor basan insanlar oluyor *perilice hemen bir uzay gemisi var onu alalım o halkın yaptıgı gemi halk periliceye uzay gemisini verir yolunuz açık olsun *Esad'a güvenen kraldan kurtarın bizi **

Sahne 8*
Saman yolu galaksisinin girişinde çatışma baslar periler kasanyayida durdurur zindanlarida dünyaya inerler

Sahne 9*
Faruk'un sevgilisi zelalin arabasına konulan bomba dragon restaurantin önünde anahtara basınca patlar*

16. Bölümün sonu (256.bolum sonu)

Süprizler İstanbul maceraları selina sihirli annem ana caddeler güçlüler gunü askın ruzgari pompy nin zaferleri asayis merkez 5 haftada 1 yayinlicak iki senaryo kısıtlaması olduğu icin

@Fks14 selina 5 haftada 1 sihirli annem 5 haftada 1 turkun uzayla imtihani 5 haftada 1 ana caddeler 5 haftada 1 güçlüler gunü 5 haftada 1 İstanbul maceraları 5 haftada 1 süprizler 5 haftada 1 pompynin zaferleri 5 haftada 1 askın ruzgari 5 haftada 1

Sihirli annemin adı değişti felaket
Selinanın adı tehlike
Turkun uzayla imtihanının adı değişti Turk destanı

@007At kubilaya söylermisin Sihirli annemin yeni adı felaket Selinanın yeni adı tehlike turkun uzayla imtihanının yeni adı Türk destanı