Altıntas film sunar
17.Bölüm
Zeytin macerada
1.Sahne
Zeytin babasının izini bulur ve hedefini Suplatir gezegenine çevirir ordaki kral Esadın iyi Perileri kötü sanıyor
Sahne 2
Dünya/ istanbul
Eda peri Giro yola çıktı yine bir gezegeni istila edecek Suplatiri istila edecek
Sahne 3
Zelal acil ambulans çağırır
Hüseyin amir ve ekibi gelir
Fushimate araştırıp bulcağız faruk bey sizi sorgu odasına alalım
Sahne 4
Bodrum İlçe emniyet Asayişin sorgu katı
Begüm başkomiser Düşmanınız ihaleye girdiğiniz şirketten tehdit varmı
Faruk var Beruz holding Yurt dışı bağlantıları var
Herken komserbomba raporu amirim
Hüseyin amir Bomba suriye yapımı çıktı
Beruz holding Esada silah kaçırıyor çin ve rusyada yardım ediyor
Sahne 5
Suplatir gezegeni Zeytin Bu Giro bir peri olarak iyilik yapmalıyım bu gezegene asla zarar veremiceksin Giro yenecem seni
Zeytin suplatir gezegeninin halkını korumak için Sihirle Gironun hava kuvvetlerini durdurur ve Gironun askerleri hapise atılır
Kral11.WertasSen kimsin
Zeytin ben bir periyim iyilik Perilerin işi ama kötü perilerde var kötü uzaylılarda iyi uzaylılarda var Senden bir isteğim olacak babamı serbest bırak
Kral 11.Wertas Tamam iyiliğine karşı serbest bırakıcam Esad beni kandırmış Hedefleri Tarihte değişikler yapıcaklar hedefleri kristoph tolombla Amerika vespuçiyi yok edecekler
5 Sahne
Eda bunu anlar
Esadın kurduğu bombayı imha eder adamları yakalayıp polise teslim ederler
Esadyok artık o peride kim benden bile güçlü olmamasına rağmen her hamlemi biliyor
Sahne 6
Bitez
Beruz yukanaoğlu ve adamları polis çatışmaya girerler
Sahne 7
Ziyagil aşireti Cerenle Barışın Tanışma yıl dönümünde Silahla saldırır resinoğlu cafeye Volkan müdür Akşam namazı için camiye giderken bazukalanır evide yakarlar bahçeyide kanıt olmasın diye
17.Bölüm sonu
Zeytin macerada
1.Sahne
Zeytin babasının izini bulur ve hedefini Suplatir gezegenine çevirir ordaki kral Esadın iyi Perileri kötü sanıyor
Sahne 2
Dünya/ istanbul
Eda peri Giro yola çıktı yine bir gezegeni istila edecek Suplatiri istila edecek
Sahne 3
Zelal acil ambulans çağırır
Hüseyin amir ve ekibi gelir
Fushimate araştırıp bulcağız faruk bey sizi sorgu odasına alalım
Sahne 4
Bodrum İlçe emniyet Asayişin sorgu katı
Begüm başkomiser Düşmanınız ihaleye girdiğiniz şirketten tehdit varmı
Faruk var Beruz holding Yurt dışı bağlantıları var
Herken komserbomba raporu amirim
Hüseyin amir Bomba suriye yapımı çıktı
Beruz holding Esada silah kaçırıyor çin ve rusyada yardım ediyor
Sahne 5
Suplatir gezegeni Zeytin Bu Giro bir peri olarak iyilik yapmalıyım bu gezegene asla zarar veremiceksin Giro yenecem seni
Zeytin suplatir gezegeninin halkını korumak için Sihirle Gironun hava kuvvetlerini durdurur ve Gironun askerleri hapise atılır
Kral11.WertasSen kimsin
Zeytin ben bir periyim iyilik Perilerin işi ama kötü perilerde var kötü uzaylılarda iyi uzaylılarda var Senden bir isteğim olacak babamı serbest bırak
Kral 11.Wertas Tamam iyiliğine karşı serbest bırakıcam Esad beni kandırmış Hedefleri Tarihte değişikler yapıcaklar hedefleri kristoph tolombla Amerika vespuçiyi yok edecekler
5 Sahne
Eda bunu anlar
Esadın kurduğu bombayı imha eder adamları yakalayıp polise teslim ederler
Esadyok artık o peride kim benden bile güçlü olmamasına rağmen her hamlemi biliyor
Sahne 6
Bitez
Beruz yukanaoğlu ve adamları polis çatışmaya girerler
Sahne 7
Ziyagil aşireti Cerenle Barışın Tanışma yıl dönümünde Silahla saldırır resinoğlu cafeye Volkan müdür Akşam namazı için camiye giderken bazukalanır evide yakarlar bahçeyide kanıt olmasın diye
17.Bölüm sonu