Sihirli Annem Sezon Finaliyle fx tv de

Sihirli annemin sezon finali nasıl olmuş

• İyi

Oy: 2 66.7%
  • kötü

Oy: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Altıntaş film sunar

14 bölüm sezon finali

1 Sahne

Pazartesi Saat 20

Sadık ve Yavuz iyidir ve Ali ozan amir ve ekibi ordadır ve yakalarlar

Sahne 2

İstanbul il emniyet müdürlüğü

Volkan müdürAferim Ali ozan amirim

Sahne 3

Periler dünyası

Hüseyin abi amir Tuna ve yosunu yakalıyor kopyalarıyla beraber ve Periliçe gelir Buraya kadar bitti her şey

Sahne 4

Pakize kıtası

Zeytin eyvah Periliçe Eda sayesinde bütün kopyaları yakaladı

Sahne 5

Gökyüzü

Eda bitti Bütün kopyalardan kurtulduk

Sahne 6

Uzay

Hades Yüce honosun kopyası sayesinde pangea hareketine sebep olurlar ve hava altüst olur ve Dünyanın dengesi değişmiştir hiç çıkmayan herlerde hortum kasırga fırtına buz fırtınası bile çıkar kar ve yağmur 5 dk bir hava değişmekte ve uzaydan gelen bir tehlike Dünya küçülüyor oyuncaklar canlanıyor kötü oyuncaklar olmuştur şoker kurtulur istanbula bide Güneşi doğduğu yerle oynar artık batıdan doğmaya başlayan güneş

İnsanları korkutur Kıyamet geldi diye

Acaba Eda Toprak Pera Dünyayı kötülüğün yaptığı sihirden kurturabilecekmi dünyada hepsi yeni sezonda fx tv de

14 BÖLÜM

- - - Ekleme - - -
@007At Yakamoz asi Sihirli annemde sezon finali

- - - Ekleme - - -
@Fks14 Sihirli annem sezon finali

Son düzenleme:
Fks14 diğer olayları ekleseydim sıkardı biraz sezon finalini az olaylı yapıyım dedim oyüzden

- - - Ekleme - - -

xainter Sihirli annemin sezon finali olması nasıl bir duygu

Pompy normal dizilerinde her bölüm çatışmabomba varken neden sezon finali böyle olmuş :D

Bu çünkü fantastik bir dizi Her bölümde bomba patlamaz Arka sokaklar dizisinde bile arayla patlıyor onun kadrosuda iyi olduğu için Reyting rekorları kırıyor belki bu sezon finaliyle ayın dizisi seçilme şanşı olabilir ve değişiklik iyidir sihirli diziye göre saçmalamışmı yoksa normalmi olmuş @

pompy post: 1398323' Alıntı:
Bu çünkü fantastik bir dizi Her bölümde bomba patlamaz Arka sokaklar dizisinde bile arayla patlıyor onun kadrosuda iyi olduğu için Reyting rekorları kırıyor belki bu sezon finaliyle ayın dizisi seçilme şanşı olabilir ve değişiklik iyidir sihirli diziye göre saçmalamışmı yoksa normalmi olmuş @

Yok yok çok iyi :D Bu senaryoyla değil ayınyılın dizisi seçilir :D

Sezon mu finali? :(

- - - Ekleme - - -

pompy post: 1398230' Alıntı:
xainter Sihirli annemin sezon finali olması nasıl bir duygu

Çok üzüldüm lan :T

- - - Ekleme - - -

pompy post: 1398357' Alıntı:
Xainter çocukarduymasın kvp ve gundix Sihirli annemin sezon finali olmasını kutluyormusunuz

Haşa :T: