Sihirli annem Muhteşem 9 bölümüyle Fx tv de Şimdi başlıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Altıntaş film sunar

9 Bölüm

Türkiye Büyük Tehlikede

1 sahne

Pakize Kıtası

Saat 12 Perşembe günü

Zeytinin kopyası Meclisi uzaya uçuruyor İçindekileride faşizmin olduğu Gezegene yollar

Sahne 2

Pakizenin Şatosu

Perşembe saat 13 te

Pakize ise Üniversite ögrencilerinin hepsini intikam diye başka bir gezegene yollar;

O gezegende tek bir kural vardır kızlar ve erkekler resmiyet olmadan kızlarla gezemez kızlarla gezenler erkekler zindana atılır Kızlarıda yemek yaparlar Erkeklere hiç bişey yapmazlar

Sahne 3

Üniversite

Perşembe Saat 13.10

Yagmur ve Ali ozan sınıfta otururken

Yağmur korkudan Ali ozanın elini tutar.ve Dünyada 5 günlük karanlık bitmiştir elektrikler ve elektrikçiler geri dönmüştür. Güneş tam da Perşembe saat 14 te güneş doğar. İstanbulda

Meltem Başardınız İstanbula güneş doğdu siz ellerini tuttuğunuzda bu oldusa gideceğimiz olan gezegenin işini bozar. Rahat yakalıyamazlar.

Sahne 4

27 şubat 1947 Deniz Gezmiş günü

isyonya gezegeni

Halk isyonya gezegeninde 27 şubat 1924 te İsyonya gezegeni kötü kral 1 arslan berhamoğlu Dünyadan tam 1914 yılında kaçırılmış İsyonya gezegeni 1848 de İslam kültürüyle tanışmıştır

Murat Ahmet ve Bahçede oturduğu kız arkadaşlarını yakalıyan Arslan berhamoğlu

Ali ozan ; geri dönmenin bir yolu var ama zindandan kurtarmamız gerekiyor

Yağmur Murat kalsın biraz bir arkadaşımı Aldattı sadece kızları kurtar onlar zorda
Sahne 5

İsyonya sarayının zindanı

İsyonya ordusu ve Yağmur ve Ali ozan karşı karşıya gelir ve el ele tutuşarak ardından sarılır ama hiç bişey işe yaramaz Ali ozan ve Yagmur öpüşürler ve büyük bir güç çıkar ortaya ve herkesi ordan kurtulurlar

Sahne 6
istanbul şişli saat 20 perşembe günü

Kılıçdaroğlu gelir ve yardım ister Yağmurdan Meclis uzaya uçtu Ben nerde orduğunu biliyorum ama baya zorlanılacak bir yer faşişzmin yönetildiği karanlık gezegenler belki İstanbuldan uçan Alış veriş merkezini bulup Türkiyenin ekonomisini kurtarabiliriz

Ve dünyayı işgalden kurtarabiliriz. yada başka ittifak gezegenlerimizi ele geçirmeye çalışıyorlar

Kılıçdaroğlu ne olamaz durum ciddi Yağmur sizi biriyle tanıştıracam ama bunu kimseye söylemiceksiniz

Kılıçdaroğlu tamam

Yagmur ve Kılıçdaroğlu Periliçenin şatosuna doğru yola çıkarlar.

9 bölüm sonu

To Be continue

- - - Ekleme - - -

Neden bakmıyorsunuz yetişirse Sihirli annem Ağustostan önce perşembeye inecek cuma yetiştirebilirsem

- - - Ekleme - - -

Fks14 iletirmisin diğer senaryolarımı yazabilirsem cuma bu pazartesi o söylediğim yayın akışı başlıcak yada 6 gün sihirli anneme devam ediyim mi

Son düzenleme:
Xainter Sihirli annem haftalığa geçiyor

- - - Ekleme - - -

Bir 3 Ağustosa kadar idare edemediniz

xainter gelin bir

- - - Ekleme - - -

Gaffurun lafını söylüyorum benim dizimi sevmiyormusunuz benim dizim üvey evlatmı

- - - Ekleme - - -

yetti artık bakın

biri okusun bana da anlatsın bu saatte baş ağrısı istemiyorum

pompy post: 1388130' Alıntı:
Xainter Sihirli annem haftalığa geçiyor

- - - Ekleme - - -

Bir 3 Ağustosa kadar idare edemediniz
Haftada bir mi artık?

pompy senin gönlün nasıl istiyorsa öyle yap takip etmek isteyen eder zaten

Bu cuma yazabilirsem diğer senaryolarımı yetiştirebilirsem yoksa 3 Ağustostan sonra haftalık olacak xainter

- - - Ekleme - - -

Fks14 post: 1388220' Alıntı:
pompy senin gönlün nasıl istiyorsa öyle yap takip etmek isteyen eder zaten
Yenisi ben duyurduklarımın senaryosunu yazıyım yetiştirebildiklerimi koyarım yetiştiremezsemde bişey yaparım yine

- - - Ekleme - - -

XanTier post: 1388217' Alıntı:
Haftada bir mi artık?
Yetiştirirsem cumartesi duyurusunu yapıcam

Sen yeter ki severek yaptığın şeyi devam et hobin olsun