Sihirli Annem Muhteşem 12 bölümüyle Fx tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Altıntaş film sunar

12 Bölüm

Gama gezegeninde Demokrasi Ayaklanması

1 Sahne

Gama gezegeni

Gama gezegeninde destek bulamıyan direniş ordusu Gironun güçlü teknolosi Türkleri durduramadı komutayı üstlenen Belza komser ve zekasını bir polis gibi değil halk gibi ortaya koyarak Gironun teknolojisine rağmen Türkiye cumhuriyetin güçsüz teknolojisine rağmen Gama gezegeni başkanı yenilince dengeler değişti;

2 Sahne

Gama gezegeni yedek saray
Giro;İnanamıyorum hiç savaş kaybetmeyen ben Dünyada gelişmekte olan bir ülkenin teknolojisiyle yenildim;
Bombardo hayret verici bişey resmen;

3 Sahne

Gama gezegeni

Gama gezegenindeki direnişçiler Türklerin Gama savaşını kazanıp Giroya ders verdikleri için teşekkür amaçlı 3 Mayıs 2100 ü Türkiye cumhuriyetinin ulu önderinin adı verilir;

Gama gezegenindeki direnişçiler Atatürk günü olarak kutlanıcak derler;

Sahne 4

Dünya İstanbul
pazar

İsyonya gezegenindeki en büyük şuç aldatmaymış bunu öğrenen Çilek eyvah der;

Sahne 5

Beykoz pazar Saat sabahın 4 ü

Kürşat ve adamlarını yakalamak için Rıza baba ve ekibi ali ozan amir ve ekibi Volkan müdür ve ekibi cerenin polis yük sek meslek okulundan sınıf arkadaşları hemen destek kuvvet olarak gelirler Betüş eda çilek toprak dudu;

Sahne 6

Perihanın Bahçesi

Perihan haberi aldıktan sonra hemen dünyaya doğru yola çıkar Perihanın yeğeni ahmette iş başına düşer;

Sahne 7

Beykoz

Kürşat ve adamlarıyla çatışmaya giren ekip Aliozan amir ve ekibi Rıza baba ve ekibi Volkan müdür ve ekibi ve cerenin polis yüksek meslek okulundan arkadaşlarıda çatışırlar ama depoda bomba vardır kürşat kaçar ve bombayı patlatır;

Ama eda ya yakalanır ardından Ahmet onu sihirle Kürşatın adamlarını etkisiz hale getirirler; Kürşat ve adamlarını yakalayıp adalete teslim ederler;

Sahne 8

İstanbul il emniyet müdürlüğü

Kürşad; bu burda bitmedi intikam mutlaka alınacak;

Volkan müdür yine bekleriz;

Sahne 9

Taksim ilk yardım hastahanesi

Hastahanedeki herkes uyanır;

Sahne 10

İsyonya gezegeni

erşan denekoğlu Dünyadan geldiklerini ve kızları aldattığını öğrenince infaz kararı verirler;

Üniversite

Sahne 11

Yağmur ve Ali ozan Yağmurun Aldatmadan dolayı ceza verdiği kişi ölümle burun buruna;
Yağmur; HacerMeltem ve Emelden özür dileyecek Murat ve arkadaşları;
Ali ozan Söz ben;
halederim ;
Yağmur tamam hadi gidelim isyonya gezegenine Murat ve Arkadaşlarını kurtararım infazdan

12 Bölüm sonu

- - - Ekleme - - -

bir cevap yazın

- - - Ekleme - - -

bir cevap yazın ALLAH aşkına bundan sonra haftada 1

- - - Ekleme - - -

Xemrexx lütfen bakın

- - - Ekleme - - -

hiç okumayanlar için yukarı

- - - Ekleme - - -

Allah allah benim dizimin başı kelmi xemrexx ve fks14 babamın Meşhur sözü