Sihirli annem Muhteşem 11 bölümüyle fx tv de şimdi başlıyor

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Altıntaş film sunar

11 bölüm

1 Sahne

Betüş cafe

Bu defada bombalı saldırıya uğramıştır Betüş cafe Düğün sırasında hemde cem ve Tuğçenin düğününde

Murat Ateş komser gider Ne düğünmü ardından şu şarkıyı söyler gördüğünde ne maceralar geçirdik beraber Keşke ölmeseydin eşim zeynep gitmeseydin beni bırakıp;

Rıza amir; aaa Betüş sen iyimisin senin baban benim en iyi arkadaşım Mahalleden o uzaylılara inanırdı ufo görürdü en son sizin anneniz duduyla evlendi ama o burda doğmamış hatta dünyalı bile değil;

Betüş; nerde doğduğunu söylüyorum Jüpiterde Doğdu

Rıza baba İstersen gösteririm olur

Rıza baba; Göster olur Betüş;

hastahaneye götürün Taksim ilk yardım hastahanesine;

2 Sahne

Pakize kıtası

Pakize yetişemesinler diye ambulansların trafiğini tıkar Periliçe hemen Peri hastahanesinin ambulansını yollar Taciyi ordan başka bir ambulansla alıp peri hastahanesine götürürler Periliçe bekler;

3 Sahne

Dudunun şatosu

Dudu haberi alınca çıldırır

Rıza baba; Bide insan olsa cinayet işlerdi artık en azından perisinin daha fenasını yapmasını bekliyordum ama en azından senin gibi iyi periler var demi Betüş;

SAHNE 4

Çağlayan

Belza komser haberi aldığında şaşırır;

Hemen ekibi arar;

Ekip Telefonu açar;

Ayça yıldızoğlu Açar;

Belza komser; Bu ambulans sesi ne Kürşat ve adamları Hüsnü baş komiseri vurdu Minibüsü patlattı diğer ekip arkadaşlarımla beraber Hüsnü Baş komiseri hastahaneye götürmeye çalışıyoruz;

Belza berhamoğlu; komser ne olmuş bugün öyle Başka ne olsunki Ali ozan Amiri Giro Aradı Selenayı onunla evlendirmezse Yağmuru öldürecekmiş;

Ütopya

Ali ozan amir Ütopyaya gider Selenayı bulup Gama gezegenine götürür;

Sahne 5

Gama gezegeni

Ali ozan amirin ekibi Tomayla Gama gezegenine girerler

Yağmuru rehin alan giro ve muhafızlarına Tazikli suyla ateş ederler ve yağmur ellerinden kurtulur ve kaçarlar Ali ozan amir ekibini bulur ve Hemen gama gezegeninden kaçarlar

Sahne 6

Dünya istanbul Cumartesi Saat 8

Aleyna komser; bu daha başlangıç kimse bizim Amirimizi Tehdit edemez Sonucu bu Olur Güçlü teknolojisi bile olsa da fark etmez bazı savaşlar zekayla kazanılır güçle değil;

Sahne 7

Gama ve Dünya arasında Konuşma

Giro; Ali ozan Amir ekibine söyle Sarayı patlattınız bunun intikamını fena alacağız;

Sahne 8

Çilek Eda Toprak Yüce honos Periliçe bakın Gironun saraynı Tomayla patlatmış ama Giro kaçmış Gezegenindeki itibarı resmen çökmüş;

Betüş Eee bir söz vardır her diktatör mutlaka yenilir özellikle karşısındaki zeka ise;

11 bölümün sonu

Son düzenleme:
sokak sanati post: 1390320' Alıntı:
Her bölüm bomba patlıyor...Arka sokakları geçtin be pompy...:)

ALtı gün böyle idare etsin diye yazdım Suzanın yeni eşi artık bir emniyet müdürü adıda volkan müdür sokak sanatı

Cookies cevap artık ben bide Erler film felsefesiyle yazıyorum çoğu zaman siyasete girdiğim için

- - - Ekleme - - -

xemrexx

- - - Ekleme - - -

Fks14 şunları birleştirebilirmisin

Sihirli annem artık yarından sonradan itibaren her perşembe saat 21 de

- - - Ekleme - - -

Sihirli annem her perşembe saat 21 de