Sihirli Annem Halkın Yolunda 9.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,378
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
9.Bölüm
GAGURA
Avni komutan suzanla evliyken gördükleri uzaylıyla karşılaşır ama bu iş burda bitmez Betüşün kızı eda sayesinde kurtulurlar zeytinde iç işleri bakanını kurtarır suikastten 5 tane suikastten Tacinin ölümünü bulmaya çalışırken olanlar Edanın ölümüne sebep olan Kişilerin ortaya çıkması Tacinin eski sevgilisi ayşegül ve ekibi bunların sevgilisi özellikte peri yok edici bomba icat etmiş Edanın sayesinde yenilirler
Radikal islamcılar örgütü ve fuhuş çetesi ve kötü periler rahat durmuyor insanların yeni yıla girmesinden sonra Perilerinde yeni yılı gelmiştir ama büyük bir süprizle tam sıfır dicekten periliçenin şatosu saldırıya uğrar
Ceren komiser fuhuş çetesi tarafından rehin düşer ama zeytinin akıl almaz planıyla kurtulurlar noel baba kılığına giren radikal islamcılar yeni yılı kutlayan herkesi öldürmüştür ve noel babaya inanan çocuklarıda patlatıp ama bu işin içinde bir milletvekilinin oğlu vardır ve milletvekili
Terör örgütlerin yenilgisiyle son bulur sultan gaziye noel baba kılıklı radikal islamcılar teröristlerinin basması ve ceren komiser farukun şantaja uğradığını öğrenince bir fuhuş çetesi tarafından faruğun aşık olduğu kız o çetenin kızıymış kameraya ve fotoğraflarını çekmiş
bakalım meclise gelen şok özellikle iktidar olan edison partisinden ve Selahaddin kuşoğlu mitingde tutuklanır terör örgütüne partisiyle destek olduğu için mit müşteşarınıda yakalarlar
Ama Meclisten bu haber saraya ve genel başkana gider adamlarımızı polise vermeyiz özellilkle yine yalana başvurcaz o ekibin kabusu olacaz
Eda Putinin donanmasını etkisiz hale getirir ve askerlerini durdurur ığdırda durdurulur ve bütün rus askerleri yenilip geri çekilirler ve hepsi tutuklanır Putine söylerki Eda ben varken Kimse ülkeyi savaşı sokamaz sen bile savaşa sokamıcaksın hatta saray bile biz barıştan yanayız savaş ülkeyi geriletir başkanlık sistemi savaşta kullanılır ve eyaletlere ayırır ve buna asla izin vermicez başkanlık sistemi bölücüdür
Noel babalar kılıklı radikal islamcılar adlı terör örgütü rahat durmaz Vecip erdoğan adlı milletvekilinin oğlu yakalanır ama babasıda yakalanır hedefleri devlet bozkurt suikast hem bide kemal çalışkana suikast girişimi yapan ama sonucunda polisin başarılı operasyonlarıyla engellenir Ceren komiser ve ekibi ameliyattadır
Ailesi hüngür hüngür ağlar o fuhuş çetesinin lideride bu iş burda bitmez Başındaki Tayyip Maskeli oğlu
Terör örgütü mafya dizisinin setini basar ve Muhteşem yüzyıl kösem dizisinin setinide beren saat vurulur kolundan rehin alınır onlar bildikleri Kasımpaşa sarayı olarak kullandıkları yer Kenan doğulu ise şarkısını söylemiştir 1 ocakta haber gelince eğer polise haber verirsen eşin ölür
ve Sadıkın baş düşmanı bir kız gelir adı Volvana betüşü görünce kıskanır sadık beni bırakıp bu kızı seçtin bittin betüş Başakı öldürdüğüm gibi onuda mahaf ederim polisler savcı herkes benim yanımda zaten kimse çözemez bu güçler elimde olduğu sürece
Kötü periler bu yenilgiyi kaldıramaz Efecan üvey babasını yakalar kahin perinin baş düşmanı eski eşi taşa çevirdiği eşini eşinin ailesi tarafından kurtarılır ve intikam için söz ederler Kahin peri ve çileğin peşine düşerler
Bir insan çocukları gaguranın reklamları çıkar etkisini bilmeyen çocuklar kendilerini uzayda bulurlar ozona uçarlar çocukların oynadığı anda meteor düşen evler ve uzayda kaybolan evler gökdelenler
Çilek ve kahin periye unutturma sihri yapar o gagurayı ve kimsesiz çocuk perilerinede unutturur bu gagurayı
9.Bölümün sonu
@Çiğdem- @gözlemci @cookies @Yiğitt @destere @beyazsoy @Harunnn60 @EFE UYSAL @GunesinOglu @sokak sanati

Çok karışık yapmışın yine.. Noel baba kılıklı kısım iyiydi.. Yine olaylar arasında bağ yok ayrı 3 konu var

Son düzenleme:
@destere

@destere bildirim geldimi benim polisiye olmayan senaryolar rtürk tarafından yayından kaldırıldılar

Son düzenleme:

yine harika olmuş qpompy

yalnız uzaya çıktıklarında artık ozona uçmaları imkansız zaten ozon dünya atmosferi sayılır uzay ise dünyanın atmosferi dışında kalan yer yani ordan ozona uçarlarsa düşerler kafa üstü

ayoll madem türkçe dilde yazabiliyorsun burayada öyle paylaşsana cnm hem daha ilgi görür hemde ouduğumuzu anlarız yanı
Cigdem zamanında vadiciler, pompyi şikayet etmiş. Senaryosunda hükümete gönderme var diye. O günden itibaren Pompy karışık yazmaya başlamış senaryolarını. Kimse anlaması diye.

Sihirli Annem Halkın Yolunda 10.Bölüm fragmanı
ceren komiser Annesinin katilini yakalamak için ilk fırsatı eline geçirmiştir bir fuhuş çetesinin başı Cengiz ılıcalı ama Cengiz ılıcalı samiyi arar ve Sami ise Ama onların geçmişi İki üniversite aşkı olarak başlar 5. yılda bir kaptanlıktayken aşık olur ümran hemde platonik aşk olur ama bir intihar sonucunda abisi demir boran onları zorla evlendirir ama intikam almak isteyen eski nişanlısı sonucunda Felaketli bir başlangıç olur Demir boran ise ne ne Hangi ekip Bilmiyorum Sultan gazi çocuk şube ekibi Başlarında ceren komiser ne alaka ahlak şubenin bakması lazım ama bu ekip laf dinlemiyor her şeye burnunu sokuyor Bu soy adı bir yerden hatırlıyorum patlamada sadık kurtulup hamileyken patlatmıssın evet biliyorum o kız işte o yaşıyor nasıl olur
Sihirli Annem Halkın Yolunda 10.Bölüm Pazartesi favoriforumumda
@xemrexxx @Çiğdem- @Yiğitt @cookies @sürgünüm @destere

@ozgur2113
@destere

Son düzenleme: