Sihirli Annem Halkın Yolunda 21.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,379
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
21.Bölüm
sokaklar savaş alanına dönüyor bir Derin Patronun emriyle yanında çalışan eski bir polis ve Eski bir çocuk peri 100.cezayı aldıģı için fani olmuştur eski Periçe kuralları ağırdır diktatòr ve aynen mussolini ve adolf hitler gibi yönetiyordu hedefi Dünyanın olduğu kainatta düzeni sağlamak bir kural ihlali sonucunda çıkan isyan isyanı bastıran betüş çocukten yerine Melek periliçe olup tahta çıkar Periler heyeti başkanî kösem tarafında
arada edanın çözeceği bir sürü denklem vardı Suzanla avninin boşanmasına sebeb olan unutma sihiri
ama bu buket peri olduklarını unutması biraz garip geldi herkese çünkü o sihirden önce olan bir olaydı
kafa karıştırıcı bu denklem çözmek için her yolu arıyan eda ve zeytin büyük bir duvara çarpıyor ortalık sis ve dumandan geçilmiyor karabulut perilerin görüşünü kapattı eski periliçeden intikam almak istiyen kişi esadı vuruyor kızan o eski peri eski polisle bir olup ortalığı karıştırırlar birisi suriyede biriside Türkiyede
imam stadı okumaya geldiğinde tuvaletini yapmıştır hemde küçüğünü yapmıştır atta getirmiştir ve açılıştaki herkese at eti yedirmiştir
Şamil komiser ve atın küçük tuvaletini limonataya karıştırmıştır ve seyircilere vermiştir mahalleyede dağıtmıştır
aynısını bursa beşiktaş maçında beşiktaş taraftarlarına içirmiştir ve futbolcularına bile
suriyeden esadı kaçıran eda baskın karşısında Türk askerler olaya müdahale eder büyük çatışma çıkar tuzak safiye sultan bu silah deposunu topluyan teröristlerin suriyeli muhaliflerin hücresine baskın veren şamil komiser ve ekibi ceren komiserde ve barış komiser kiliste tuzağa düşmüştür şamilin adamlarıyla etkisiz hale gelir suriyeden geri çekilirler derin patronun emri esad yoktan ele geçirin
Eda bize böylesi yakışmaz onursuzca olur onurlu olun ve geri çekilin ve şamil komiser ekibi geri çeker
eski periliçe betüşü tehdit eder beni tahttan ettiniz intikamım çok kötü olacak hak ettiğim tahtı geri alıcam o evrenin kabusu olacam
Aferim eda Annenin baş düşmanını kurtardın bende aynısını yapardım
ama yine başınızı belaya soktum kimse bize bişey yapamaz biz çok güçlüyüz iyiler her zaman kazanır
21.Bölümün sonu
@Çiğdem- @Harunnn60 @beyazsoy @Yiğitt @denizz19 @halukerogluFOX @MayısKralı

Çok çok güzel olmuş reyis bayıldım. :D
giphy.gif

aaa sonu ilk defa anlaşışır ve merak uyandırıcı bitmiş :F:F:F
@xemrexxx @Harunnn60

eski periliçe betüşü tehdit eder beni tahttan ettiniz intikamım çok kötü olacak hak ettiğim tahtı geri alıcam o evrenin kabusu olacam
Aferim eda Annenin baş düşmanını kurtardın bende aynısını yapardım
ama yine başınızı belaya soktum kimse bize bişey yapamaz biz çok güçlüyüz iyiler her zaman kazanır