Sihirli Annem Halkın Yolunda 13.Bölüm

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,378
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

13.Bölüm
Safiye sultan geliyor
Selim komutan bodrumdan çıkar ve bodrum devlet hastanesine kaldırılır yeni adıyla ilhan hisarcıklı ameliyata doktor ebru girer eski eşine çok benziyormuş.
Demir boranın eylemleri işleri karıştırır Polis montrö sözleşmesine aykırı davranmak zorunda kalır savaş çıkmasın diye sebep boğazda güvenlik krizi yaşanıyordur ve polis seferleri iptal eder
Ardından bir sürü ölen ve yaralı vardır 15 ölü 10 yaralı 10 da kayıp ama Selim komutanın kimliği ve cem ve Tuğçe kimliği suda yanmış bir şekilde bulunur intihar diye dosyayı kapatmak ister ama birileri rodosa kadar uçmuş
Yunanistandaki Türk polisi haberleri görünce ticaret ekibini ordan çeker
Yunan adasında cem ve Tuğçe bulunur
Engin müdürün ikiz kardeşi arar Demir boran tehditler savurur
Engin müdür ekibini görmek için İstanbul il emniyet müdürlüğüne gider Ama ekip Milletvekilini yakaladığı için sürülmüştür taşlıtepeye
O eski çalıştığı komiser şimdiki başkomiser Ali ozan başkomiserle karşılaşır bir birlerinin gelen felaketlere üzülürler
Bide kahin perinin eski eşi yetmezmiş gibi bide pakizenin ikiz kardeşi ortaya çıkar ve efecanı zehirlemeye çalışmaya çalıştı zeytinin müdahalesiyle engellendi
Yavuzda italyaya uçmuş bombanın etkisiyle Toprağın babası italyada oda ameliyata alınır

Ama betüş cafede yemeklerin için uyuşturucudan daha güçlü zehir koyar ve içeceklerin içinede ama o siparişleri getirenleri safiye patlatmış kendini sultan gibi hissettiği için ona safiye sultan deniliyor ama birisi karşısına dikildiği an canavar kesiliyor ve betüş kafeye atılan siron gazı
Eda bu cinayet bile değil resmen soykırım asıl soykırım böyle olur bizi soykırımla suçlayanlara mesaj olsun
13.Bölümün sonu
@destere @beyazsoy @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @EFE UYSAL @vadikızı @GunesinOglu @Castei
@xemrexxx @Almila

@pompy güzel olmuş gibi. Selim Komutan bölüme damga vurmuş. Safiye'yi sona saklamışsın. Sırf Safiye Sultan geliyor diye daha ayrıntılı okudum.

reyiz beni de listeye eklemiş, iyi bir şey mi kötü bir şey mi bilemedim