Sihirli Annem Halkın Yolunda 1.Bölüm Yeni Dizi

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,374
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
1.Bölüm
Mezun olmadan önce olan olaylar hemen ambulans çağırırlar Reyhanın cesedi bulunur Ahmet arkadaşına öyle kızarki artık kan davalıyız bittin sen
Deniz haziran hemen polise şikayette bulunur Reyhanın annesi tecavüz edildi diye o polisi satın alan Ahmet onu Hakana işkence yapar Ceren komiser merak etme çözücem bu işi hep rakiplerime verdiler bu defa ben çözücem
Cerene yine aynı ekibini seçer olay için ama Aslanın yanında istan il emniyet müdürü vardır rüşvet almıştır ve polis akademisinin müdürü hemen gizlicesine takip ediyor ve hemen rehineleride bulur orda annesi betüşte tuzak kurar ve hemen çok iyi tanıdığı savcıya ve bakana mesaj atar ve böylecesine adamları yakalar rehineler kurtulur
ve iç işleri bakanı mezuniyet ödülünü verir ama Müdür yardımcısı ve Amiri kızmıştır bu duruma
En zor yere atarlar o ve ekibini Sultangazi emniyet Çocuk şube büro amirliği
Ama savcı suç üstü yakalananları serbest bırakmış ve polisliklerine devam edemediği için hedefleri Cem ve tuğçenin çalıştığı yerdir
Ceren Polis akademisinden mezun oluyor ve ama iş başlarken Cemin çalışığı fabrikada verilen makine bir insanın evinin havaya uçmasına sebep olmuş ve bu Makine katliamları başlar bunun neden olduğu bilinmez bir sabotajcı vardır ve diğer hedefleri O şirketleri ele geçirip silah satmak Eda bunları görünce uyanır ama Umut geri döner Eşini kaldırım taşına çevirdiği için hedefi suriyeden bir kötü peri ordusuyla adları Pahdişah vahdettin ordusu bütün terör örgütleriyle birleşip hedefi suriyenin başkenti şama çevirir Artık suriye komşumuz değildir Adı Birleşik Vahdettin imparatorluğu Pakizenin kopyalarıyla ve peranın kopyalarıyla
Tuna ve yosunu hipnoz eden bir dizi yayını adı kurtlar vadisi pusu ve bu sonuçta işid dahada güçlenmeye başlamıştı ingiliz uzay gemisi uzayda keşif yaparken vurulurlar başka bir gezegene düşerler orda yaşam vardır ve Dünyada iyiliği yaymak için olan periler ve özel görevliler vardır adı ütopyadır
Periler dünyasının Periliçesi kainatta iyilik olmalı dünyadaki adaletsizliği ortadan kaldıracak ekibim ama oğlu perilimi devirmek isteyen prensin derdi dünyada savaş kötülükün üst düzeyde karanlık olan bir dünya yaratmak Edaya gücü yetmiyor ve Edanın teyzesi Edayı para karşılığında biranın içine uyuşturucu ilaç katarak öldüren odur ve bu bir peride ölümsüzlüğünü ve korunmasını kaybediyor her peri birileri tarafından korunuyor
O anda habersiz baskına uğrayan ütopya ingilizler tarafından işgal edilir ve hedefi bu teknolojisiyle o uzaylıların varlığını bilen üç kız selin leyla nazlı Selenayı sakladıkları için hadesle anlaşıp işid bunu yapmıştır
Hades kardakyaya kaçmıştır kraliçe helenle beraber yüce honos esir düşmüştür dertleri şimdi periler, Selena, selin, leyla ve Nazlı
1.Bölümün sonu
@destere @beyazsoy @Çiğdem- @Yiğitt @Bully @sürgünüm @sokak sanati @EFE UYSAL @GunesinOglu

Jenerikte pc'ye bomba düşüyor.:F

Ruhsar, Hayal ve Gerçek, Selena, Küçük Ağa ve Sihirli Annem'in kadrosunu bir arada girmek güzel.:F

Bölümü okurum birazdan.

Pompy Allah aşkına birinci bölüm ve karakterleri tanıyamamışım kim kimdir biz nasıl anlayacağız önce bir ana konuyu ver başrol kim bir bilelim sonra yan rolleere gec

Hepsi aynı dizi biliyoruz da hikaye yok direk olaya giriyorsun bir anlat önce

Bunları ben bile hatırlamıyorum . Madem yeni dizi yapiyon yeni hikâye bul yeni karakterler bul. Aynı şeyi sürekli okutuyorsun

Son düzenleme:
senaryodan hiçbişey anlamadım bu sefer karışık yazmış @pompy :)
@beyazsoy danda ümit yok o da anlamamış :) çeviriyi yapacak gönüllü eleman aranıyor ?
ayy vlla ben destek amaçlı okuyorum ama ne okuduğumdan hiç haberim yok yanı okuduğumu anlayamıyorum hahaha :F:F:F
istikrarlı bir şekilde devam ediyor arkadaş ne anlatayım :A
Bunları ben bile hatırlamıyorum . Madem yeni dizi yapiyon yeni hikâye bul yeni karakterler bul. Aynı şeyi sürekli okutuyorsun
Türkçe çevirisini ilk bölüme özel yaparım. :A O zaman anlarsınız. :F