Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben başarılı olacağını düşünüyorum. Bu yaz gündüz yayınlanan tekrar bölümlerinin tüm gün sıralamasında ikinci olduğunu hatırlıyorum.
Sadece çocuklar değil, çocukken bu diziyi izlemiş gençlerde diziye ilgi gösterecektir. Kadro önemli ölçüde korunmuş. Yeni takviyeler yapılmış. En azından ilk bölümlerinin Star ortalamasının üstünde reytingler alacağını tahmin ediyorum. Tabii günü de çok önemli.
Bence başarılı olur . Adminimin de dediği gibi ( Sadece çocuklar değil, çocukken bu diziyi izlemiş gençlerde diziye ilgi gösterecektir. ) olacaktır. Günü ise bence çarşamba günleri 20.00'da olur.Orada da ilk 10'a girip sezonu böyle bitirir.
Ben başarılı olacağını sanmıyorum ama ben eski tadı alabilirsem izlerim,animasyon açısından bir gelişme olması gerekir,bir de büyümüş çocuklar,onların sahte aşkları beni daraltabilir... Aşk istemiyorum dizilerde... Olursa da büyükler arasında istiyorum,çocuklar arasında olan saçmalıklar nefretimi arttırıyor...
Çocuklar arasındaki sözde aşk konuları gerçekten çok kötü oluyor. Ama artık bu dizidekiler çocukluktan çıkıp gençliğe adım atmışlar gibi gözüküyorlar resimlerden
Şu an Star'ın en çok izlenen dizisi. Bu durumda başarılı oldu diyebiliriz
İlk bölüm ratingleri beklentilerin altında kaldı biraz. Ama sıralama olarak beklentilerimizden de iyi başladı
Şu an Star'ın en çok izlenen dizisi. Bu durumda başarılı oldu diyebiliriz
İlk bölüm ratingleri beklentilerin altında kaldı biraz. Ama sıralama olarak beklentilerimizden de iyi başladı
Devam edecek.
Zaten Star, çoğu dizisini yazın da devam ettirecek. Sihirli Annem, Geniş Aile, Küçük Sırlar devam edecek yaza. Büyük ihtimal İzmir Çetesi de devam eder.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.