Sihirli Annem Final Yapıyor!

darksaal

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
3,582
Puanı
910
Hangi dizinin bitirilmesine karar verildi?

Star TV'nin bir türlü rayına oturamayan fantastik dizisi Sihirli Annem'in 109. bölümden sonra bitirilmesine karar verildi.

Sosyal paylaşım sitelerinde dizi bitmesin diye oluşturulan sayfalara rağmen Star TV yönetimi kararını değiştirmedi.

Star TV'de en son Cumartesi akşamı 18.00'da yayınlanmaya başlayan dizi bitene kadar Cumartesi saat 18.00 ve Pazar saat: 16.20 olmak üzere haftada iki gün yayınlanacak.

Dizinin 4 Mart veya 10 Mart tarihinde final yapması öngörülüyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
sıkıldım şu sihirli annem ve akasya durağı haberlerinden bitiriyosanız bitirin artık.

tekrar başlaması hataydı zaten

Daha Önce ki Yayın Hayatında da Çok Fazla Sürdüğünü Düşünüyordum İkinci Sefer Başlaması Büyük Hataydı Bitmesi Bizim İçin Bir Sevinç Olur...

o kadar yıldızını kaybettikten sonra devam etmesi hataydı kimse kalmadı zaten dizide

Oyuncuları yeni projelerde görürüz umarım. Sihirli Annem'den sonra hiçbiri başarılı olamamıştı maalesef...

Oyunculara gelecek projelerinde basarilar.

Bence bu oyuncular başka dizilerde oynamazlar

süreç film layığını buldu... eer eski bi dizinin yenisini çekiyosanız eskisinin tadını vermeniz ve eskisinden daha ii çekmeniz gerekirdi... her zamanki gbi vasatlara eklendi... bence hiç devam etmemeli aslında ama yavaş yavaş bitiriyolar

defnesiz sihirli annem bi hiçti benim için