RüzgarGülü
Favori Üye
Altlı üstlü şeyler yaramaz bu foruma dikkatmrt-06 post: 1409143' Alıntı:Onun altından da sen çıktın vay anasını.( Abartısız bir yorum. )
Altlı üstlü şeyler yaramaz bu foruma dikkatmrt-06 post: 1409143' Alıntı:Onun altından da sen çıktın vay anasını.( Abartısız bir yorum. )
Forumda Orçun hariç küçük yok ki etkilenmez di.... ( Yine sade bir yorum. )RüzgarGülü post: 1409146' Alıntı:
Altlı üstlü şeyler yaramaz bu foruma dikkat
bu mesajına cidden çok güldümpompy post: 1409170' Alıntı:Xainter Karakterlere yazık olmasın diye başka bir dizide yazıcam onları adı umut bekçileri bunda sadece tek kişinin sihir gücü var betüşün kızı edanın diğerlerinin sihirleri esad tarafından alındı
Cookiesin sır dizisi gibi yaptımDr.Who post: 1409180' Alıntı:bu mesajına cidden çok güldüm
Yandık derimo televizyonu camdan aşağı atarım.Eve gelmem.pompy post: 1409217' Alıntı:
- Dr.Who bende 5 yıl sonra senarist olacam dizi yazıcam yani televizyon için o zaman nedersiniz bende merak ediyorum
kvp dizinin neden yayından kalktığını ispatladığım için bitiriyorum eğer böyle bir dizi olsa kolay kolay bitmezdi içinde esadla felan savaş olsakvp post: 1409599' Alıntı:Sonunda
pompy post: 1409170' Alıntı:Xainter Karakterlere yazık olmasın diye başka bir dizide yazıcam onları adı umut bekçileri bunda sadece tek kişinin sihir gücü var betüşün kızı edanın diğerlerinin sihirleri esad tarafından alındı
Hatırlamıyormusun gündemle başladım gündemle bitiririm dedim ama bitirdiğime bin pişman oldum bitirmeseydim fenerbahçe alırdı maçı eğer arsenala kaybederse fenerbahçe mutlaka sihirli annemi tekrar başlatıcamXanTier post: 1410585' Alıntı:Esad ne alaka yha?
007At post: 1410644' Alıntı:Esadın işi gücü yok perilerin sihirlerini alıyor(!). Vay uyanık.
Fenerbahçe bir maçı kaybederse diye tekrar başlatmak için Kubi-Lay007At post: 1410644' Alıntı:Esadın işi gücü yok perilerin sihirlerini alıyor(!). Vay uyanık.
Olum nerden biliyon belki Esad o güçlerle muhalifleri uzay boşluğuna gönderecek?Kubi-Lay post: 1410658' Alıntı:Sözde üniversiteli üstelik
007At post: 1410677' Alıntı:Olum nerden biliyon belki Esad o güçlerle muhalifleri uzay boşluğuna gönderecek?
Fenerbahçe bir maç kaybederse Sihirli annemi tekrar başlatmak için öyle bitirdimKubi-Lay post: 1410699' Alıntı:No comment
italyancam yok benimKubi-Lay post: 1410699' Alıntı:No comment
007At post: 1410705' Alıntı:italyancam yok benimNo commenti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?