Sihirli annem final bölümüyle bodrum tv de

Sihirli annemin finali değişikmi olmuş

• evet

Oy: 0 0.0%
  • hayır

Oy: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,264
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
altıntaş film sunar
15 bölüm final

Periler büyük tehlikede

1 Sahne

Esad Türkiyeden geliyor bu anormallik durum ozaman haydi uzaydan yakaladığımızı konuşturun ardından kafasını kesin

Esadın ordusu Kulina sen nerden geldin

Kulina tamam söylüyorum oyuncaklar dünyasından
bunu yapanda şoker kötü bir oyuncak

Sahne 2

Oyuncaklar dünyası

Esad oyuncaklar dünyasına saldırır her yer ateş altında kalır artık yeni kralınız esad oyuncaklar dünyası artık suriyenin elinde

Ali peri olanları görür asağa iner yakalayın

Ali ben uzay muafızıyımm periliçe görevlendirdi hemen yerini bulur suriye Periliçenin şatosunuda ele geçiren Esad

Sahne 3

Dünyayı kıyametten kurtarır oyuncakları etkisiz hale getirir

Eda Betüş Dünyadan kaçarsak kaybederiz
Betüş o yüzden Esadı yenene kadar uzayda berberciler tarafından kurulan bir Türk devletinde idare edeceğiz Ve bütün Türkiye cumhuriyetini otarafa götürmemiz lazım

Eda olmaz Pakizeyi durdurduk Esadımı durduramayız hem bu tarafa felan gelirse adamları durdurur

Periler dünyasıda düşer artık dünya büyük tehlike altında en güçlü teknolojiyi ele geçiren Esad ve suriye Edanın buna güce yetecekmi Dünyayı suriyenin tehditinden kurtara bileceklermi

Bu karakterlerlere yazık olmasın diye umut bekçileri diye bir fantastik dizi bu konudan başlıcak

- - - Ekleme - - -

007at Sihirli annem final yaptı

Son düzenleme:
@Çocuklarduymasın
Kubi-Lay benim bütün dizilerimi şikayet etmiş ve bitenlerin yerine gelecek diziler kayıp prenses acemi cadı prenses perfinya ve bez bebek Bücür cadı umut bekçileri​

@Fks14
Kubi-Lay beni şikayet etmiş oyüzden bütün bir dizilerim bitiyor Fks14 yardım edebilirsin onursal üyeler dizi yapmayı yasakla gibi bir kural koydurmaya çalışıyor ozana​

Esad bütün perilerin sihir güçlerini aldı bir tek edanınkini alamadı onun sebebide kahin perinin korumasında olduğu için

- - - Ekleme - - -

Kubi-lay artık sihirli dizi yok

- - - Ekleme - - -

üzüntülü final hazır fks14

bir kısa film senaryomm var o sihirsiz ve polisiyesiz onu burda senaryo şeklinde yazıcam

bu adamdan dizi isteyene çok pis saydırırım ha
ff bir daha böyle bir felaketi kaldıramaz

YArın bayram değil pompy erken kalkmana gerek yok ((hani bir reklam vardı yarın bayram erken kalkın.. diye ondan esinlenilmiştir.))

RüzgarGülü post: 1409125' Alıntı:
YArın bayram değil pompy erken kalkmana gerek yok ((hani bir reklam vardı yarın bayram erken kalkın.. diye ondan esinlenilmiştir.))
o bugün bayram
barış mançonun şarkısıydı galiba

Kimse yokluğunun farkında değil kaç gündür cookies yok.

RüzgarGülü post: 1409141' Alıntı:

Söylediği yalanları yüzüne vurdum tekrar tekrar gelmesine gerek yok iplenmiyor zaten
Onun altından da sen çıktın vay anasını.
( Abartısız bir yorum. )