Keith Long
Favori Üye
2011 de cem ayrılmıştı ardından hafta içi hergüne döndüğü zaman tuğçeye döndü @Doğanaşk üçgeni tuğçede iki kere ayrıldı cemden..kaybedincemı kıymetlı oldu
2011 de cem ayrılmıştı ardından hafta içi hergüne döndüğü zaman tuğçeye döndü @Doğanaşk üçgeni tuğçede iki kere ayrıldı cemden..kaybedincemı kıymetlı oldu
2005 tede ayrıldı cemden kanald bölümlerinden2011 de cem ayrılmıştı ardından hafta içi hergüne döndüğü zaman tuğçeye döndü @Doğan
biliyorum stardayken bir söz vardı perileri öğrendiklerinde gagura oyunun devamını oynayacağız bir gün diye @Doğan2005 tede ayrıldı cemden kanald bölümlerinden
oynamadılar galıba gene..sonra sihir yaptılar unutturdular..kanal d de her akşam bakardım eskıdenbiliyorum stardayken bir söz vardı perileri öğrendiklerinde gagura oyunun devamını oynayacağız bir gün diye @Doğan
ömüre olanlar mantıksızdı @Doğan ve dudunun sözü vardı gagura peri kitabının üstüne taciyi bir daha köpek yapmayacağım diyeaşk üçgeni tuğçede iki kere ayrıldı cemden..kaybedincemı kıymetlı oldu
dudu verdiği yeminini unuttu @Doğanoynamadılar galıba gene..sonra sihir yaptılar unutturdular..kanal d de her akşam bakardım eskıden
orda bi sürü mantık hatası var zaten..keşke taci hiç köpek olmasaydı.ömüre olanlar mantıksızdı @Doğan ve dudunun sözü vardı gagura peri kitabının üstüne taciyi bir daha köpek yapmayacağım diye
2011 deki mantıksızdı başlarken ilk bölümü yapımcısı lale erendi 11 bölüm @Doğanorda bi sürü mantık hatası var zaten..keşke taci hiç köpek olmasaydı.
cezada vermediler..ama ceza verdiler..duduya..betuşun eski sevgilisi vardı sevgilisi kurbağa dönüşmüştü affedeceği zaman öpecektıu..onu afetmedi sevgilisi 4.sezonda betuşu kaçırdı burdada var mantık hatasıdudu verdiği yeminini unuttu @Doğan
cezada vermediler..ama ceza verdiler..duduya..betuşun eski sevgilisi vardıdudu verdiği yeminini unuttu @Doğan
ters cümle yazdım 2005 de stardaki bölümlerinin yapımcısı lale eren 11 bölümü yapan kişi 119.bölüm inci kırhan 120 den 131 e kadar lale eren yaptı bölümleri 132 de tekrar inci kırhan oldu süreç film @Doğansüreç filmdi
sireç filmi sevmiyorumn..kanald yapım iyiditers cümle yazdım 2005 de stardaki bölümlerinin yapımcısı lale eren 11 bölümü yapan kişi 119.bölüm inci kırhan 120 den 131 e kadar lale eren yaptı bölümleri 132 de tekrar inci kırhan oldu süreç film @Doğan
Selenayı iyi yapmışlardı Ali gündoğdu yapmıştı selenayı belki İsmail gündoğdu yapar belkide kızı yapar yapımcıısı gülçena kırhan olabilir @Doğansireç filmi sevmiyorumn..kanald yapım iyidi
selena iyidi güzeldi..acemi cadıda güzeldi bücür cadıSelenayı iyi yapmışlardı Ali gündoğdu yapmıştı selenayı belki İsmail gündoğdu yapar belkide kızı yapar yapımcıısı gülçena kırhan olabilir @Doğan
Acun akıllı davranır işi süreç filmden genç birisi yapımını üstlenir senaryoyuda buğra özmuldurla ablası yazarsa hafızaları iyidir bir elin nesi varsa iki elin sesi varselena iyidi güzeldi..acemi cadıda güzeldi bücür cadı
gamze özer yazmayacakmı..genç birisi olsa n olcak kopyala yapıştırAcun akıllı davranır işi süreç filmden genç birisi yazar
belki buğra kübra gamze özer bence gençlerin hayal gücü daha kuvvetli insanlar yaşlandıkça hayal güçlerini kaybederler hem internet daha rahat bir durum olurgamze özer yazmayacakmı..genç birisi olsa n olcak kopyala yapıştır
yani olabilir..çocuk oyuncuları merak ettımbelki buğra kübra gamze özer bence gençlerin hayal gücü daha kuvvetli insanlar yaşlandıkça hayal güçlerini kaybederler hem internet daha rahat bir durum olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?