Sihirli Annem dizisinde kara bulutlar dolaşıyor

Since2011

Konu Sahibi
Favori Üye
Katılım
21 Mart 2011
Mesajlar
13,023
Reaksiyon puanı
7,184
Puanı
859
Konum
Türkiye
Sihirli Annem dizisinde kara bulutlar dolaşıyor.

Ekranın gediklisi Sihirli Annem, günlük olunca ana karakterler iki kat ücret talep etti. Yapımcı kabul etmeyince Nevra Serezli, Gül Onat ve Süeda Çil diziden ayrıldı.
YENİ yayın döneminde onlarca dizi seyirciyle buluştu. Ancak pahalı bütçelerle yola çıkan birçok dizi yapımcısına hayal kırıklığı yaşatınca iddialı yapımlar bir bir ekrana veda etmeye başladı.
Fazla mesai ayrılık getirdi
Sezonun başarılı yapımları İffet, Umutsuz Ev Kadınları, Kuzey Güney ve Bir Çocuk Sevdim dizilerinin dışında kalan yapımların kaderi de şekillenmiş oldu. Öte yandan birçok dizide bütçe sıkıntısı nedeniyle oyuncu tasarrufuna gidilmesi gözlerden kaçmadı. Dizi dünyasında en flaş gelişme Sihirli Annem'de yaşandı. Medyaradar'ın haberine göre, geçen yaz başı 5 yıl sonra yenilenen kadrosuyla yeniden start alan Sihirli Annem, geçen ay
45 dakika halinde günlük diziye dönüştürüldü. Haftada toplam 225 dakika olarak ekrana gelmeye başlayan dizinin oyuncuları da yapımcı Süreç Film ile haftalık 90 ila 100 dakika için aldıkları bölüm ücretinin iki katına çıkarılmasını istedi. Ancak yapım şirketi ekonomik nedenlerden dolayı oyuncuların bu talebini yerine getiremeyeceğini belirtti. Bunun üzerine Nevra Serezli, Gül Onat ve Süeda Çil projeden ayrıldı. Şimdi tutkunları Sihirli Annem'in akıbetini merak ediyor.
 
Son düzenleme:
reyting çok iyi olsa hadi neyse alında o kadar para ama öyle değil
 
Yazik oldu gerçekten diziye, yeniden çekecegiz derken umduklarini bulamadilar maalesef..