Sihirli Annem Dünya Altüst oluyor 1 kısım fx tv de şimdi başlıyor

Şarkılar diziye eklenince güzel olmuşmu

• evet

Oy: 0 0.0%
  • hayır

Oy: 2 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com

8 Bölüm

Dünya Altüst oluyor

1 Sahne

Ermeni mezarlığı

Ali ozan amir eee biz Gezi parkında Yağmurla Beraber piknik yapıyorduk bir anda olmuş Ermeni mezarlığı Yağmuru öpücükle uyandırır.
Yagmur burdamı uyuyamı kaldık hayır.
Burası bizans zamanında ermeni mezarlığıydı Türkiye cumhuriyeti zamanında Taksim Gezi parkı Bir anlıyalım Başbakan topçu kışlasından vazgeçip Ermeni mezarlığımı yaptı acaba. Ögrenmenin tek yolu telefon aman telefon yok.

2 Sahne

Devriye Minibüsü

Ali Ozan;FSM VE Boğaz köprüsü nerde Ozaman Bir takvim için bir kiliseye girip bakarlar 1 Nisan 1453
Biri ya bize 1 nisan şakası yapıyor yoksa olağanüstü güçlermi var. Ali ozan Tarih kitaplarını alır ve hemen Çicek'i evinden alır ve doğru yola çıkarlar Suzanın evine onun eşide polis volkan müdür Hemde emniyet müdürü polis okulu işletiyor.
3 Sahne

Suzanın ailesinin evi

Yağmur; Aliozan amir tuhaflık olduğunu söylüyor .

Volkan müdür; Asayiş Amiriyle git. Yağmur ve bir anda Yüce honos ortaya çıkar karşılarına.

Yüce honos birisi beni sihirledi İstanbula getirdi.
yagmur artık İstanbul kullanılmıyor 1 Nisan 1453 te olduğumuza göre

Volkan Müdür Betüşlerin evine gidin ve olanları anlatın. mutlaka çözüm bulurlar.

4 Sahne

Betüş ve ailesinin yeni evi

Aliozan;İstanbulun Fethi engellenirse şu olur. bilim gelişemez, coğrafi keşifler olmaz, maya inka, kızılderi uygarlıkları keşfedilemeyecek. orda yamyamlık devam edilecekti. Yani yemek kalmayınca orda savaşlar çıkacak yani Dünyanın erkenden sonunu hazırlıcak.

Eda peri Ne olamaz dünya ciddi tehlikede fethin tarihi ne ütopya kuşatılmış Buxerdonya ve Kardakya tarafından o yüzden 29 Mayıs 1453 e kadar zamanı ileri almak zaman 29 Mayıs 1453 e kadar ileri aksın.
Sahne 5

Firuzenin şatosu

Zeytin zaman 29 mayıs 1453 e aktığında Sultan Mehmet Han teslim olsun ve barış antlaşması imzalasın.

Sahne 6

Sultan Mehmet hanın çadırı

Eda görünmez olup
Mehmet sultan hana İstanbulu fetih etmezse ne olacağını gösterir

Çilek Gemiler için görünmez olarak devam eder ve büyük savaş başlar

7 Sahne

Bizans şatosu

Surları geçen Osmanlı devleti Ulubatlı Hasan tam bayrağı dikecekten Zeytin sihiriyle tam bizanslılara vermek üzereyken Toprak Eda Pera Çilek görünmez olup bayrağı Ulubatlı Hasana geri verir ve bayrak dikilir zeytini yakalıyan Yagmur aynayla zeytinin sihrini yansıtır kendisi donar zeytin . Tekrardan 2013 te bugün hangi zamandaysak ona geri dönelim bu zamana kimse müdahale etmesin.
Sahne 8

Eda peri cezanı ben verecem Zeytine en büyük şuçu işledin vatanına ihanet ettin. Sen selenanın yanında kalda köpek olarak biraz iyilik öğren.

Zeytin; Mutlaka kopyalarım Beni kurtarıcak Avni ve Suzana yaptıklarınızı tek tek ödeyeceksiniz. Gerekirse bütün dünya çekecek bizden korkun bizden bu daha başlangıç hiç birşey bitmedi daha intikamım fena olacak.

Sahne 9

Ütopya

Selin,Leyla, Nazlı,Cem,Barış ve Atacan güçlerini birleştirip ütopyayı kuşatmadan kurtarırlar .
Buxerdonya ve kardakya savaşı kaybetmiştir. Dünya ve Ütopya İttifağına karşı.

Yüce honosla periliçe karşılaşır. Yüce honos ve periliçe anlaşarak Dünyaya 750 milyon yıl sonra çarpcağı Meteoru 750 milyon öncesinden dünyaya çarptırma şuçundan seni kediye çeviriyorum ve seni uzayda hapse atıyorum.

Hades intikamım fena olacak. Sizde bekleyin Yüce honos.

Sahne 10

Betüş kafede dünyanın kurtuluşu için parti yapıyorlar ve gelen kişi Murat evgin ve şarkı söylerler .

Betüş cafede herkes iftarını açar.
Periliçe Allah kabul etsin.
8 Bölümün sonu

- - - Ekleme - - -

bakan yokmu acaba

- - - Ekleme - - -

fks14 napıyorsun

- - - Ekleme - - -

cookies yardım

Moderatörün son düzenlenenleri:
Diyalogları hale dediğim gibi yapmamışsın pompy ve gün gece nerede?

Fks14 post: 1386073' Alıntı:
Diyalogları hale dediğim gibi yapmamışsın pompy ve gün gece nerede?
İstanbulda hala gecede zeytinin sihiri istanbulu karanığa gömdü 4 gündür gece İstanbulda gece o yüzden yazmıyorum Fks14 yani istanbul pes edene kadar Sadece istanbula güneş doğmayacak diye yazmıştım 5 bölümüne zaten sürekli gece

Son düzenleme:
pompy post: 1386088' Alıntı:
İstanbulda hala gecede zeytinin sihiri istanbulu karanığa gömdü 4 gündür gece İstanbulda gece o yüzden yazmıyorum Fks14

Ama gün de olsun arada

Fks14 post: 1386097' Alıntı:

Ama gün de olsun arada
tamam zaten Sihirli annemde süprizler bitmedi

- - - Ekleme - - -

xemrexx napıyorsun

- - - Ekleme - - -

007at yorumun yokmu

- - - Ekleme - - -

sokak sanatı yorum bekliyorum

- - - Ekleme - - -

007At istersen bu tarafada bak

pompy post: 1386108' Alıntı:
tamam zaten Sihirli annemde süprizler bitmedi

- - - Ekleme - - -

xemrexx napıyorsun

- - - Ekleme - - -

007at yorumun yokmu

- - - Ekleme - - -

sokak sanatı yorum bekliyorum

- - - Ekleme - - -

007At istersen bu tarafada bak
öyle onlar seni farkedemez @pompy

Bakmazsanız sihirli annem 7 güne çıkacak

- - - Ekleme - - -

007at

İstersen haftada 10 güne çıksın (sende bu hayal gücü varken 15 gün bile mümkün) kimse okumaz

Sanki isteğimden çıkardım 6 güne çocuklarduymasın kvp ve takas onur-35 rüzgargülü ve dr whonnun verdiği 3 puanlardan dolayı emek var bunda onlara göz dağı verebilmek için anket başlarsa tekrar o zaman işte adaletli oylar gelir even istersen sende Yalan dünyayı 6 güne çıkar

- - - Ekleme - - -

lise zamanındaki sınıf Arkadaşlarımın zekasını kimlere ekledim bakın

Xainter sen baktırma dedin bakmıyorlar demi yoksa bu kvp takas ve çocuklarduymasının işimi

XanTier post: 1386329' Alıntı:
İstersen haftada 10 güne çıksın (sende bu hayal gücü varken 15 gün bile mümkün) kimse okumaz
Aşkın rüzgarına bakarsanız sihirli annemin gününü 5 güne indiririm

pompy post: 1386437' Alıntı:
Xainter sen baktırma dedin bakmıyorlar demi yoksa bu kvp takas ve çocuklarduymasının işimi

@kvp @takas @çocuklarduymasın bakin bide ezmeyin pompy yi

Bu arada satırlar neden kesilip yeni yerden devam ediyor anlamadım bunu @pompy