Star Tv ekranlarında uzun bir aradan sonra tekrar başlayan dizi Sihirli Annem Star Tv web sitesinde diziler arasında yok. Bu ise Sihirli Annem`in bite bileceği hakkında merak uyandırdı.
Aslında bakırsanız diziler bölümünde Papatyam da var. Ama sitenin alt tarafında yazılan diziler içerisinde yok
Bencede Sihirli Annem bitmeli eski günlerinden çok uzakta dizi![]()
Eda (Defne Joy Foster)yok ya dizinin anlamıda kalmadı.
başka kanala geçip d yapım yapsa sihirli annemi reytingleri tavan yapar kesinbence bitmediyse bile bitmeli... D Yapımın yaptığı proje gbi sihirli annem değil aynı şu sonradan başlayan vasat doktorlar gbi olmuş bu... sihirli annem önceden çok gerçekçiydi.. süreç film gerçekçiliğini bozdu... üstelik dizide efsane karakterlerden kmse yok çilek yok dudu yok peroş yok... ayrıca yeni sihirli annmde bazı kurallar var örn; habire pakize. pakizelerr.. başka bişey yok... pakizeden başka konusu yok dizinin... D yapım yapsaydı kesnlikle ratingleri çok yüksek olurdu.. bu sihirli anneem baya yapmacık... bulutlar filan inandırıcı değil çocuk kandıryolar... ben bez bebeği açıyorum bakıyorum... Valla sanki bezbebek ondan sonra oynamış gbio kadr inandırıcı yani