Sihirli Annem bitti mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Hayır öyle bir şey yok. Diziler kısmında duruyor Sihirli Annem.

Şu anki reytingleri fena değil, Star kaldırsa bile başka kanalda rahatlıkla devam eder :)

Sihirli Annem gayet devam ediyor :) Yanlislik veya unutmus olabilirler..

Aslında bitse daha iyi olacak eski tadını vermiyor ve bence artık çok saçmalıyorlar. Yinede iyi izlenme oranlarına sahip yani devam ediyordur büyük ihtimal.

bitmesi en doğrusu olur ama reytingleri fena değil bitmez.

bence bitmediyse bile bitmeli... D Yapımın yaptığı proje gbi sihirli annem değil aynı şu sonradan başlayan vasat doktorlar gbi olmuş bu... sihirli annem önceden çok gerçekçiydi.. süreç film gerçekçiliğini bozdu... üstelik dizide efsane karakterlerden kmse yok çilek yok dudu yok peroş yok... ayrıca yeni sihirli annmde bazı kurallar var örn; habire pakize. pakizelerr.. başka bişey yok... pakizeden başka konusu yok dizinin... D yapım yapsaydı kesnlikle ratingleri çok yüksek olurdu.. bu sihirli anneem baya yapmacık... bulutlar filan inandırıcı değil çocuk kandıryolar... ben bez bebeği açıyorum bakıyorum... Valla sanki bezbebek ondan sonra oynamış gbi :D o kadr inandırıcı yani

Bencede Sihirli Annem bitmeli eski günlerinden çok uzakta dizi :smile:

zaten ev şato bulutlar yaptıkları sihirler dedikleri şeyler ve oyunculuklar artık eskisi gbi deil.. şimdi neredeyse tamamen çocuklara hitap ediyor dizi... önceden 7den 70e herkes izliyodu.. bnce defne joy fosterda yok ya o da neşe katıyodu diziye ondanda olabilr ama önceden dudu filan baya ii sihirler yapıyodu... şimdi adım atan periye bile ceza veriyolar.. bide pakizelllllerrrrrrr var sinir bozucu..

bence bitmediyse bile bitmeli... D Yapımın yaptığı proje gbi sihirli annem değil aynı şu sonradan başlayan vasat doktorlar gbi olmuş bu... sihirli annem önceden çok gerçekçiydi.. süreç film gerçekçiliğini bozdu... üstelik dizide efsane karakterlerden kmse yok çilek yok dudu yok peroş yok... ayrıca yeni sihirli annmde bazı kurallar var örn; habire pakize. pakizelerr.. başka bişey yok... pakizeden başka konusu yok dizinin... D yapım yapsaydı kesnlikle ratingleri çok yüksek olurdu.. bu sihirli anneem baya yapmacık... bulutlar filan inandırıcı değil çocuk kandıryolar... ben bez bebeği açıyorum bakıyorum... Valla sanki bezbebek ondan sonra oynamış gbi :D o kadr inandırıcı yani
başka kanala geçip d yapım yapsa sihirli annemi reytingleri tavan yapar kesin :)

Vay be bir zamanlar açtığım konu 4751 kere görüntülenmiş