Sihirli annem artık her perşembe saat 21 fx tv de

Sihirli annemin tekrar haftalığa geçmesine iyimi

• evet

Oy: 1 50.0%
  • hayır

Oy: 1 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Sihirli annem bugün- yarın son kez altı gün olacak tekrar haftalığa geçecek Sihirli annem 13 bölümüyle fx tv de toplam bölüm sayısı 253 bölümle Fx tv de

Akasya durağı 1 bölümüyle geri dönüyor her cuma saat 19 da toplam bölümüyle söylüyorum 175 bölümüyle fx tv de
Arka sıradakiler 1 bölümüyle geri dönüyor toplam bölümüyle söylüyorum 195 bölümle fx tv de
Polislerin işi 1 bölümüyle geri dönüyor toplam bölümüyle söylüyorum 702 bölümüyle çarşamba saat 19 fx tv de

Ruhsar 1 bölümüyle geri dönüyor toplam bölümüyle söylüyorum 109 bölümüyle cumartesi Saat 19 fx tv de

Kayıp şehir 1 bölümüyle tekrar geri dönüyor toplam bölüm sayısıyla söylüyorum 27 bölüm çarşamba Saat 21 fx tv de
Selina her perşembe 3 bölümüyle saat 19 da fx tv de toplam bölümüyle söylüyorum 107 bölümle fx tv de

Son düzenleme:
Xainter sevindinmi altı gün sihirli annem olmamasına artık haftada bir

Bence tek bir diziye ya da programa odaklan o zaman daha kaliteli işler ortaya çıkar.
Şahsen ben bir diziyi yazarken yoruluyorum dört beş tane vasat iş yapacağına bir tane güzel iş çıkarırsın

Kubi-Lay post: 1390518' Alıntı:
Kubilay Kanal 3 kurmana gerek yoktu benim kanalıma ortak olabilirdin desteğe baya bir ihtiyaç var gezi durumu diye Fantastik polisiye yazdım mobilden çocuklarduymasın kvp ve takas 3 puan verdiler bende onların dizilerine 3 verdim intikam olsun diye onlarda benimkilere üç verdi 6 da TaKıldı oy sayısı oyüzden hiç bir dizim reyting listesine giremedi

Bence haftalığa geçmeli dizi pompy..