Sihirli annem 4. Kez geri donüyor yine bodrum tv de Toplamdaki bölümü 256 bolum

pompy umarım senaryo konusunda eleştirilerimi kaale alırsın, potansiyonel var ama kendini daha da geliştirmelisin ve bunu unutma ki hayatın Sihirli Annem'le geçemez. Her son yeni bir başlangıçtır. Bazen bir hikaye biter ve diğeri başlar.

@Fks14 ozana şikayet gitti diye bütün dizilerimle alakalı kubilaydan bende tekrar başlatma kararı aldım ozanda konuyu sınrlayınca kanalın diğer günleri boş kalırsa yanarım oyüzden oldu bu yoksa umut bekçilerini başlatcaktım

- - - Ekleme - - -

sen bu şikayeti geri aldırtıysan sana söz sihirli annem yerine umut bekçilerini yayınlıcam oda sihirli dizi

pompy sihirli diziler dönemini bitir artık yeni bir dönem başlat kendine.. Hayat sihirden ibaret değildir.

Fks14 post: 1413060' Alıntı:

pompy sihirli diziler dönemini bitir artık yeni bir dönem başlat kendine.. Hayat sihirden ibaret değildir.
fenerbahçe arsenali elerse bitiririmde birtek selina kalır fks14

@Fks14 Sihirli annemi ben kolay uyduruyorum ben bilgisarayı bozmasaydım hazırda olan bütün polisiyeleri yayınlardım ama çok düzensiz onlarda çok düzensiz bodrum asayişi gizli anlar Sihirli polisler süprizler güçlüler günü ana caddeler önlem bu laptopun 3 bozuluşu

@Fks14 Sihirli annemi iptal ediyorum ama polisiyede tıkanırsam yine Sihirli annemi tekrar başlatabilirim​

İlk sayfadaki mesajlar gülme krizine soktu

En azından espri yeteneğimi kaybetmedim benim hoşlandığım kızlar hep Beşiktaşlı cikti bir tanesi iki kisi takımımı değiştirmemeli dedi adları selin ve ceyda selini mezuniyet balosunda Melih dudağından öptü hemde seZlonga yatirarak ikinci soktu bu birincisi ise ceydayi gözümün önünde birisi her yerini öptü üçüncü sok ise hoşlandığım kızın sınıfı macı satmamı istedi bende satmadım mac 9 Mart'ta oynandı mac 9-3 sınıfım galip bitirdi

Ya oğlum, ya çok gençsin ya da çok fena kafayı bulmuşsun!?

Yine güldürdün

İlk cümle tamam da kalanını konuyla ilgisini anlayamadım Ali

RENGArenk yeni şarkısı Sihirli annemin sen ekliyebilirmisin
- - - Ekleme - - -

bu videodaki şarkı

Rengarenk senaryoma karsı sihirli annemi kaldırmak olmadı sır dizisine benziyen bir dizi olursa sihirli annemi baslatirim