Sihirli annem 13 bölümüyle fx tv de

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
Altıntaş film sunar

13 BÖLÜM

Şakir iş başında

1 Sahne

Gizli Bahçe

CerenPolis meslek yüksek okulunun arkadaşlarıyla beraber gizli bahçeye piknik yapmaya giderler orda Şakirin adamları tuzak kurar ve silahla saldırırlar Volkan müdür ozaman gelir Şakirin adamları etkisiz hale gelmiştir

Sahne 2

Gizli bahcenin öbür ucu

Şakir ve uşağı gördükten sonra sözleri

Şakir Şöyle bir söz söyler bu burda bitmedi Mutlaka intikam alınacak kanları yerde kalmayacak

Şakirin uşağıHalederiz ağam

Sahne 3

İsyonya gezegeni

Ali Ozan amir isyonya gezegeninin kralı verin arkadaşlarımızı yoksa Müdahalede bulunacağız ve çatışma çıkar sonucunda İsyonya gezegeni savaştan kayıpla döner

Sahne 4

Dünya istanbul Pazartesi Saat 12.55 Üniversite

Çilek ve eda Üniversiteye gelirler Yardıma ihtiyacımız var Alışveriş Merkezlerini bulduk

Yağmur nerdeymiş

Eda Galaktika ve Kardakyada ama onları etkisiz hale getirmemiz lazım

Sahne 5

Galaktika

Kraliçe Helena Gama gezegenindeki sarayı patlatmaya benzemezler

Sahne 6

Kardakya Gezegeni

Kraliçe Helen Bize ya Ütopyayı işgal için bize yardım edeceksiniz

Ayça komser öyle şey olmaz vermeyiz size Ütopyayı çünkü siz kötüsünüz

Kraliçe Helen Yakalayın ve hepsini rehin alın ve Büyük çatışma çıkar kraliçe Helenin ordusu yenilir

Sahne 7

Galaktika

Kraliçe Helena ve ordusuyla çatışır

Kardakyaya giden Yağmur ve galaktikaya giden Ali ozanın sevgileri birleşir ve Alışveriş merkezleri tekrar Dünyaya gelmiştir Ütopya büyük tehlike atlatmıştır

Sahne 8

Beykoz

Hüsnü Başkomiser ve ekibi şakirin adamlarıyla çatışmaya girer ve şakirin adamları büyük kayıba uğrar orda polisi oyalayıp

Sahne 9

Maslak bağcılarlevent

Sadıkın Arabasına bomba koyarlar yavuzda biner ve bomba patlar Betüşlerin evini ve cafesini yakarlar

13 Bölümün sonu

- - - Ekleme - - -
@xemrexx istersen bir bak

- - - Ekleme - - -

Even benim dizime yorum yapan yok

- - - Ekleme - - -

007at bir bakın allah aşkına

Artık saçmalık yok Sihirli annemin içine polis ekledim zaten konuyı sürekli değiştiriyorum Sürekli pakize yapmıyorum hAtta süpriz var Sihirli annem Dünya yanıyor 14 bölüm de fx tv de

- - - Ekleme - - -

007At

Olum değiştiriyorum deme boşasaçmalığını fazlalaştırıyorsun sadece.

Sokak sanatı saçmalık varmı

- - - Ekleme - - -

007at babamın sponsorun dizisiydi 2006 da o starın başındaydı Stara devlet el koyunca yayından kaldırıldı

şakirli sahneler süper olmuş polisi katman diziyi uçurmuş helal olsun panpa

@007At madem dizimi saçma buluyorsun işte size süpriz Bücür cadı geri dönüyor artık her cumartesi saat 17 de

- - - Ekleme - - -

fx tv de

pompy post: 1396865' Alıntı:
@007At madem dizimi saçma buluyorsun işte size süpriz Bücür cadı geri dönüyor artık her cumartesi saat 17 de

- - - Ekleme - - -

fx tv de

Ya çok afedersin yanlış anlama ama 6191261988 dizin var. Kim okuyacak bunları abi?

@kubilay bana başkaları projelerini vermiyor o yüzden ben ayarlıyorum cookies de yayın akışına uymuyor bir tane projeyi kanal d ye kaptırdım

pompy post: 1396969' Alıntı:
@kubilay bana başkaları projelerini vermiyor o yüzden ben ayarlıyorum cookies de yayın akışına uymuyor bir tane projeyi kanal d ye kaptırdım

Ya abi sen şaka mı yapıyorsun Allah aşkına. Koymuşsun oraya 16 tane dizi kafana göre her gün yayınlıyorsun. Önemli olan dizilerin sayısı değil ki kaliteleri ve bu konuda maalesef - maalesef diyorum! - puan alamıyorsun. Keşke ne bileyim iki üç dizi yayınlasan ama onlarda kaliteli ve okunabilir olsa. Ve bu arada da açık söylüyorum bu forumda peri dizilerini izleyen çok fazla kişinin olduğunu da sanmıyorum açıkcası. Hepimiz yani o yaşları geçtik affedersin ama senin dizi repertuarında neredeyse sadece böyle diziler var ve bunu da çok açık söylüyorum bence bunu okuyan fazla kişi de yok. Abi aldın başını gidiyorsun ya.

Amacım seni kırmak falan değil sadece doğruları söylemek istiyorum.

Sihirli anneme o kadar polis ekledim hala saçma diyorlar Kuzenim ve anneannemle beraber en fazla sihirli dizi seyrederdik çocukten
RUhsar ve sihirli annemi oyüzden başlatıyorum Ve bücür cadı en uzun süren sihirli dizi Bezbebek'i orçun_22 istedi belki onun sevdiği bir diziyi başlatırsam belki kanalıma ortak olur ve dizi yapar diye düşünüyorum

- - - Ekleme - - -

@Kubi-Lay

Sihirli bir Anne ariyorsaniz tüm anneler sihirlidir. Neyi nasil yaptigini bazen cözemezsiniz. Gereksiz bir dizi bence. Yakinda final yapmali.

Yakamoz-Asi post: 1397466' Alıntı:
Sihirli bir Anne ariyorsaniz tüm anneler sihirlidir. Neyi nasil yaptigini bazen cözemezsiniz. Gereksiz bir dizi bence. Yakinda final yapmali.
@Yakamoz-Asi Sihirli annem yeni sezondada devam En kötü ihtimal haziranda ya final en iyi ihtimal de sezon finali anket felan olsada anlasak​

- - - Ekleme - - -

çocuklarduymasın ve arkadaşları eğer bir daha adaletsiz oy kullanan olursa başka bir sihirli dizi daha başlıcak adıda dedemin dolabı​

@Fks14 Lisedeki arkadaşlarımın tam zekalarını aktaramıyormuyum yoksa sihirli anneme kaç defa dünya işgal edilmekten kaç defaya kurtuldu ve evren anlamıyan varsa konuyu ingilizce söylüyim Fairy revolotion

Bu dizi Televizyonda çekilse TNs de reyting rekorları kırar @007At

- - - Ekleme - - -

Bu dizi Televizyonda çekilse TNs de reyting rekorları kırar @007At