@pompy yazdımetiketleri sen halledersin, yazabildiğim kadar yazarım ama en azından final yaparım merak etme.
![]()
Yazmana sevindim valla özlemişiz senaryolarını
@pompy yazdımetiketleri sen halledersin, yazabildiğim kadar yazarım ama en azından final yaparım merak etme.
![]()
Geliyor ama ben okumayacağım pompy, çok fazla uzun ve pek sevmiyorum senaryo okumak.@Dosi hiç bildirim gitmiyor mu
@MayısKralı yazdı ben söylerim kısaltır @Dosi @MayısKralı birinci bölümde uzun olmalı aslında nerde kısa tutulur ben olsam betüş ve avni karşılaşsa orda bitse @Dosi @MayısKralıGeliyor ama ben okumayacağım pompy, çok fazla uzun ve pek sevmiyorum senaryo okumak.
Senin senaryoların daha kısa, ondan okuyorum.
benim 2013 te yazdığımdan iyi olmuş @Özgür@MayısKralı ellerine sağlık, çok düzenli ve çok güzel olmuş. Karakterler gözümde canlandır sanki gerçekten izliyormuş gibi.![]()
Umarım bu sıkıntılar bitince çekerler ve izleriz yeniden.
bu nasıl virüsse umarım biter @ÖzgürUmarım bu sıkıntılar bitince çekerler ve izleriz yeniden.![]()
Fenerbahçe göztepe 2019 daki maç konu alınabilir zaman 4 dk 15 saniye geriye gidip golü iptal ettilerHım iyiymiş
zaten çok kötüydü buna göre karışıklığın altından çıkamadım @Gerekli24Kim beğenmedi?
Fenerbahçe göztepe 2019 daki maç konu alınabilir zaman 4 dk 15 saniye geriye gidip golü iptal ettiler