Sihirli annem İstanbulun fethi büyük tehlikede ye 1 bölüm kala

İstanbulun fethi engellense korkarmıydınız

• evet

Oy: 0 0.0%
  • hayır

Oy: 1 100.0%

• Kullanılan toplam oy
    1
  • Anket kapatılmış .

Damien Duff

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
31,008
Puanı
1,061
Web Sitesi
acadebi.com
FX TV RESMİ DİZİ

7 Bölüm

Vampirler Ankarayı basıyor

Pera Pakizenin kızı Dudunun oğlu Ömürü bulmak için yola çıkar. ne görsün Kuyruklu Yıldız hemde 6 tane hepside Dünyaya doğru hemde İstanbula. Toprak diye seslenir Toprak ben Pera Pakizenin kızı
Toprak Pera ne oldu Pera Dünya kıyamete doğru gidiyor Bu Kuyruklu yıldızlar 100 milyon ışık yılı uzaklıktan geliyor nasıl 3 günde girebildi Güneş sistemine altısı bilden.

Toprak belki dünyanın sonu gelmiştir.

Pera; ne olamaz ortalıkta şuç yoksa kurtaramayız Dünyayı.

Sahne2

kralikya gezegeni

Ömürü almaya giden Betüşün kızı Eda peri kendini korumaya almış ama Zeytin onu takip ediyordu ve kötü Büyücülerin lideri magicla karşılaşır Magic in eşi de yardım eder Edayı yenmelerine jackeb ve Marisso Ömürü alır ve Ömürün destek sihiriyle çatışmanın galibi periler olur Hedefleri bubonik ve tyhanya nın kazanını patlatıp güçlerinin sonsuza kadar kaybolması özellikle o parşomer kağıdı ele geçirmek için eda ve ömür Megalapolise giderler.

Sahne 3

Megalapolis

Eda ve Ömür
parşomeri alır ve toz duman ederler. Kazanıda sihirle imha ederler. Bubonik ve tyhanya , Magic ve Magic'in eşini yakalıyan Eda peri ve Ömür

Periliçeye götürür

bubonik ,tyhanya , magic ve magicin eşini periliçe cezalandırsın diye.

Sahne 4

periliçe şato

Bubonik; Eğer bizi cezalandırırsanız Dünya yok oluştan kurtulamaz.

Periliçe; Üzgünüm her şey bitti. Kötülük yaptınız cezanızı çekeceksiniz. sihir güçleriniz artık bende ve toz duman oldu. Hepsi sizin yaptığınız kötülüklerin cezası toz duman olacaksınız sizde hoşçakal kötü büyücüler.
Kötü büyücüler Hayır olamaz .

Sahne 6

Uzay

Eda Pera Ömür Toprak Sihirli güçleriyle kuyruklu yıldızları imha eder.
Eda; kurtardık Dünyayı
Toprak;
daha sırası var. ilk önce vampirleri ve zombileri durdurmamız lazım .

Sahne 7

Rıza baba zombimi kafalarına ateş edin. acil 45 40 tan merkeze kod 1 zombi istilası .
Sahne 8

Hüseyin amir su sizi söndürür cinler kurtardık bodrumu.

sahne 9
İstanbul
Ömür su sihiriyle Şeytanı durdurur

Sahne 10

Volkan müdür mumyaların sargılarından tutarak toz eder .

Sahne 11

Ankara

Cerenin eski sevgilisi kerem vampirleri oyuna getirip eritir ve perilerde durdururlar bidaha dünyaya hiç bir korkunç yaratık gelemicek.

Sahne 12

Betüş ve ailesinin yeni evi

Betüş zaman geriye aksın .

Sahne 13

buxerdonya gezegeni

Zeytin Dünya 1 nisan 1453 e kadar zaman geriye aksın her şey aynı kalsın Dünyada.

7 bölümün sonu

- - - Ekleme - - -

nasıl olmuş yatutarsa

- - - Ekleme - - -

xemrexx istersen bir bak

- - - Ekleme - - -

bu defada kvp birliğimi var sihirli dizilere karşı her bakılmadığında sihirli annemi 6 günde 12 defa yayınlarım hemde galip derviş gibi

Moderatörün son düzenlenenleri:
sokak sanatı iftarını ettinmi selinada ramazan özel yapıcam

- - - Ekleme - - -

sihirli annem heyecanlı bölümleriyle 6 gün boyunca fx tv de

Tiraje Başaran'ın da olması çok güzel @pompy :)

xemrexxx post: 1384544' Alıntı:
eee çünkü metin serezli ve defne joy foster öldü bende sihirli annemde iyi bir taci karakteri için lise sınıf arkadaşımlarımın karekterlerini ekledim sihirli anneme

007At post: 1385000' Alıntı:
Beynini galiba evlatlık vermiş.

Hayır ben sihirli annemi yazarken pakize efecan ve zeytinin zekalarına sınıf arkadaslarımın zekasından ekliyorum
Sihirli annemi herkesin tekrardan izleyebilcegi bir dizi haline getirmek

- - - Ekleme - - -

007at

pompy post: 1385015' Alıntı:
Hayır ben sihirli annemi yazarken pakize efecan ve zeytinin zekalarına sınıf arkadaslarımın zekasından ekliyorum
Sihirli annemi herkesin tekrardan izleyebilcegi bir dizi haline getirmek

- - - Ekleme - - -

007at
Demek ki sınıf arkadaşlarının zeka yaşı 03.

Hayır onlarda oyle bir zeka varki lisedeki arkadaşlarımla bir sihirli güçleri felan olsa dunya altüst olur zekalariyla 007At